18.04.2017 u 10:37 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Završite sa bolovima u koljenima i zglobovima uz ovaj napitak! Rezultati primjetni već od prvog dana! (RECEPT)

Ukoliko ste ikada patili od problema sa koljenima ili zglobovima, definitivno ste svjesni da oni mogu biti veoma bolni.

koljena-bolovi

Starenje, loše držanje i neudobna obuća su samo neki od mnogih faktora koji prouzrokuju bolove u zglobovima i koljenima. Osim što vas sprečava da obavljate svoje svakodnevne aktivnosti, ovaj nepodnošljiv bol će vam zagorčati život.

Takođe bi trebalo da znate da gojaznost ili ekstremno gojenje može takođe igrati bitnu ulogu u nastanku bolova u zglobovima i kolenima. Ukoliko je to slučaj, savjetujemo vam da isprobate dijetetski režim ishrane uz fizičku aktivnost kako biste smanjili težinu i olakšali bolove.

U slučaju da vaši bolovi nisu prouzrokovani prekomjernom težinom, imamo savršeno rješenje. Ovaj moćan lijek će vam pomoći da se riješite groznog bola u koljenima i zglobovima skoro odmah.

Loading...

Umjesto inekcija i lijekova, možete koristiti ovaj prirodan lijek koji će vam donijeti pozitivne rezultate već nakon prvog dana upotrebe. Recite zbogom bolovima u koljenima i zglobovima zauvijek!

Potrebni sastojci

  • 1 šolja ovsenih pahuljica
  • 1 šolja potpuno prirodnig soka od narandže
  • 1 kašičica cimeta
  • 2 šolje isjeckanog ananasa
  • ½ šolje mljevenih badema
  • Sirov med (nije obavezno, po ukusu)

Priprema

Prije svega ovas stavite u malu šerpu i prelijte ga vodom. Kuvajte na vatri srednje jačine. Kada se ovas skuva, isključite ringlu i pustite ga da se ohladi.

Prije nego što ubacite ovas u blender sa svim gore navedenim sastojcima, obavezno ga dobro ocijedite. Blendirajte dok ne dobijete finu smjesu. Dodajte vode ukoliko je smjesa previše gusta.

Preporučuje se da ovo piće konzumirate hladno.

Primjetićete nevjerovatne rezultate nakon samo nekoliko dana tretmana. Možete se riješiti bolova u zglobovima i koljenima uz ovaj izuzetno zdrav prirodni napitak. Uključivanjem ovog napitka u svakodnevni režim ishrane moći ćete da ojačate i oporavite svoje tetive i oštećene ligamente. Značajan napredak je vidljiv nakon samo nekoliko dana!

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: