23.08.2016 u 14:33 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Ovo je čuveni recept za liječenje raka i gojaznosti profesora Mermerskog

Hrana za liječenje kompletnog organizma! Čisti krvne sudove, liječi srce, bukvalno obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, insulta i liječi do ozdravljenja osobe koje su preživjele iste. Sredstvo protiv zapaljenja zglobova. Najbolje sredstvo protiv svih vrsta raka. Reguliše tjelesnu težinu.

recept-mermerski

Sastojci:

  • 15 svježih (sa sjajnom korom) BIO limuna
  • 12 glavica bijelog luka
  • 1 kg pravog meda
  • 400 gr proklijalog žita
  • 400 gr svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:

400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne. Poslije 10-12 časova preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje. Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm.).

Loading...

Priprema ljekovite hrane:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i cehna bijelog luka. Samljeti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmijesati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mesati, pa sipati u tegle koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana je gotovo za konzumaciju.

Doziranje

Ova hrana se uzima 30 min prije doručka, ručka, večere i prije spavanja.

Za liječenje raka – uzima se na svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoće.

Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda; – koje održava tijelo zdavo

Izvor: kurir

Vaš komentar na članak: