04.09.2017 u 6:38 | Recepti, Zdravlje | Komentara:

Super efikasan čistač jetre: Poboljšanje će osjetiti cijelo tijelo! (RECEPT)

Današnja ishrana puna je štetnih materija koje jetra ne može sama da uništi, zbog čega joj je potrebna sva moguća pomoć.

cistac-jetre

Jetra je organ koji služi za skladištenje hranjivih materija i neutralisanje štetnih. Ali, današnja ishrana puna je štetnih materija koje jetra ne može sama da uništi zbog čega joj je potrebna sva moguća pomoć.

Nečistoće u tijelu se nakupljaju kroz hranu, kozmetiku, sredstva za čišćenje domaćinstva i zagađenu okolinu. Kako vam tijelo daje do znanja da je puno toksina? Simptomi su glavobolje, zamor, um kojem fali bistrina, iritabilnost, bol u zglobovima, zatvor, preterana proizvodnja gasova, nadutost i gojenje. Da su se u tijelu nakupili otrovi pokazuju i tamni kolutovi oko očiju i ten bez sjaja što automatski čini da izgledamo starije.

Eliksir koji pročišćava jetru i cio organizam i čini da izgledamo zdravo, mladoliko i svježe sadrži samo dva sastojka: maslinovo ulje i limunov sok.

Pomješajte jednu kašiku ulja i jednu kašiku soka i popijte svako jutro na tašte.

I maslinovo ulje i limunov sok bogati su antioksidantima koji uklanjaju višak slobodnih radikala, štite zdrave ćelije od oštećenja i neutrališu toksine.

Izvor: zadovoljna

Vaš komentar na članak: