05.04.2016 u 12:07 | Kako smršati | Komentari

Samo 3 minute dnevno: Vježba od 2 poteza za tijelo koje ‘rastura’

Želite li se vratiti u fit formu, isprobajte ovu vježbu. Za izvođenje je potrebno samo 3 minute dnevno, a jamči fantastične rezultate.

vjezbanje-2
Kayla Itsines je jedna od najpopularnijih trenera na Instagramu s više od 4 milijuna obožavatelja. Australka je osmislila vježbački režim za koji je potrebno samo 3 minute dnevno, a koji jamči razgibano tijelo, ta zategnutiju stražnjicu te mišiće ruku i trbuha.

“Za fit tijelo dovoljno je svaki dan provesti samo 180 sekundi izvodeći ove vježbe. “

1. POTEZ Dupli čučnjevi

Stanite sa stopalima raširenim u visini ramena, te sa lagano razdvojenim prstima prema ‘van’. Bokove ispružite prema nazad i lagano savijete koljena, pa počnite spuštati stražnjicu u smjeru prema zemlji.

Sada djelomično ispružite noge kako bi se stražnjica podigla nekoliko centimetara prema gore. Ponovite ovaj potez 10 puta.
Isprobajte i ovu vježbu koja zamjenjuje 1.000 trbušnjaka, a za izvođenje vam treba samo 60 sekudi.

2. POTEZ ‘Poskočljivi’ sklekovi

Čučnite, položite dlanove na zemlju, a noge brzo zabacite unatrag, tako da nađete u pozi za izvođenje sklekova. Vratite se u prvotan položaj, a potom se ispravite s ispruženim rukama iznad glave. Ponovite ovu vježbu.

Namjestite štopericu na 3 minute pa izvodite svaki dan ovu vježbu u trajanju od 180 sekundi. Pogledajte u videu kako ovu vježbu izvodi trenerica Kayla Itsines.

Izvor: zadovoljna

Vaš komentar na članak: