16.09.2015 u 21:48 | Featured | Komentari

RECEPT KOJIM SE USPJEŠNO LIJEČI RAK I MNOGE DRUGE BOLESTI

Glavni sastojak ovog napitka je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu. Čovječanstvo koristi već iz davnina.

baba

Ova biljka je bila poznata još prije 5000 godina u Indiji, gdje se koristila u ayurvedi i bila poznata pod imenom Ghrit Kumari (ta, koja hrani i donosi dugovječnost).

Aloe veru su koristile mnoge poznate osobe – Aristotel, Aleksandar Veliki, Kleopatra, kralj Solomon, Celsius, Dioskorid.

Kristofor Kolumbo je volio govoriti: “Postoje četiri biljke koje su neophodne za čovjeka: to su pšenica, grožđe, maslina i aloe. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća osigurava harmoniju, a četvrta čini čovjeka zdravim.

Loading...

Ovdje vam predstavljamo recept protiv raka kojeg ste tražili…

Po receptu ruskog ljekara Savinskog koji je aloju upotrebljavao na pametan i koristan način spravlja se lijek koji se koristi za borbu protiv raka.

- 300 grama svježeg lista aloe samljeti u mašini za meso (što starija biljka to je bolje).

Pomiješati sa 7 dl čistog crnog vina i sa 500 grama cikorije, 400 grama meda sa saćem i 400 ml 90% apotekarskog alkohola. Sve staviti u tamnu bocu sa širokim grlom i dobro zatvoriti.

Čuvati na tamnom i hladnom mjestu, ali ne u frižideru. Nakon 7 dana može se početi upotrebljavati.

Prvih 5 dana, tri puta po jednu čajnu žlicu dva sata prije jela, a narednih 5 dana, tri puta po jednu jušnu žlicu sat prije jela.

Lijek spravljen po navedenoj recepturi pomaže kod tuberkuloze, astme, čira na želucu, reumatizma, bolesti ženskih organa pa i raka.

baba 1

baba 2

Izvor: alternativa-za-vas

Vaš komentar na članak: