08.08.2016 u 15:08 | Featured, Zdravlje | Komentari

PRODUŽIĆE VAM ŽIVOT ZA 20 GODINA: Uz ovaj recept NIKO NEĆE ZNATI KOLIKO GODINA IMATE

Pomaže i u liječenju dijabetesa, meningitisa, srčanih oboljenja, epilepsije…

asia-1406692_640

Jeste li se ikada zapitali kako to Japanke i Kineskinje izgledaju uvijek mladoliko i zašto se na njihovom licu ne može lako uvidjeti koliko imaju godina? U japanskom narodu je od pamtivijeka poznata metoda podmlađivanja koja podrazumeva ispijanje vode odmah nakon buđenja.

Naučnici su ovu zdravu naviku ispitali i potvrdili, tako da nije ostala samo kao savjet iz naroda. Japanska narodna terapija daje odlične rezultate u borbi protiv meningitisa, dijabetesa, gastritisa, migrena, astme, bronhitisa, epilepsije, srčanih oboljenja, masnoće u krvi, hemoroida ali je generalno dobra za čišćenje samog organizma.

Ujutro prije pranja zuba potrebno je popiti četiri čaše mlake vode (640 ml), a narednih 45 minuta od ovog procesa ne smijete popiti ni pojesti ništa. Takođe se preporučuje konzumiranje mlake vode tokom sva tri glavna obroka i 15 minuta poslije, a razmak između obroka treba biti bar dva sata.

Rezultati su vidljivi nakon mjesec dana. Loše posljedice nisu moguće, osim učestalog mokrenja, što je možda malo neprijatno.

Japanci se razlikuju od Zapada još po tome što nikada ne koriste hladnu vodu u ishrani, a skloni su I konzumiranju toplog čaja tokom obroka. Smatraju se jednom od najzdravijih i najdugovječnijih nacija na svijetu, a 2008. godine je u Japanu zabelježeno i preko 33.000 osoba starijih od 100 godina.

Izvor: srbijadanas

Vaš komentar na članak: