18.07.2017 u 17:36 | Featured | Komentari

PRIVUCITE NOVAC U KUĆU: Napunite bocu sa OVE dvije stvari i stavite je u hodnik – promijenit će vam život!

Kako biste privukli pozitivne stvari u svoj život, potrebno je da imate pozitivne misli. Pozitivne misli vode pozitivnim rezultatima, ako ste stalno negativni ne možete očekivati da će vam se dešavati dobre stvari.

novac-privuci

To je zato jer ste sami sebi odmah zacrtali negativan ishod. To nemojte raditi. Radije razmišljajte o stvarima koje biste voljeli da se dese, nego o onima koje ne biste voljeli. Tako ćete bit sretniji, opušteniji.

Također, po Feng Shui-u, bitan je i raspored namještaja i predmeta za protok pozitivne energije i izbacivanje negativne. To smo znali spominjati u našim člancima.

Ono što neki vjeruju da vam može privući pozitivnu energiju i novac u kuću jeste ovaj način. Za to su vam potrebni riža i malo bibera.

Uzmite šaku riže i malo bibera i stavite u čašu. Tu čašu stavite u kuhinju ili hodnik. Mijenjajte rižu i biber s vremena na vrijeme da ne budu prestari, možda vam pomogne.

Naravno, da se ne možete uzdati samo u to, već se trebate i truditi, raditi, raditi ono što volite i bićete sretni i imat ćete novca i ostvarit ćete ciljeve.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: