28.02.2016 u 20:30 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Spriječite rak: Pijte ovaj napitak ujutro na prazan želudac!

Postoje brojni lijekovi za razne zdravstvene probleme i bolesti u prirodi, samo trebate im dati šansu i pokušati izliječiti čak i rak, piše My Healthy Advices.

zeleni-napitak-pixabay

Sve što unosimo u organizam utječe na čitavo zdravlje. Zato je iznimno važno znati razliku između alkalnih i kiselih namirnica, jer su to vrste hrane koje utječu na tijelo i njegov rad. Naime, kiselo u tijelu dovodi do brojnih bolesti, osobito raka, jer je to bolest koja može rasti i razvijati se samo u kiselom okruženju. Suprotno tome, alkalna hrana znači dobru ravnotežu i bolje zdravlje.

To je razlog zašto je alkalna hrana najbolji način da se zaštitimo od ove vrste bolesti. Toksična hrana je vrlo štetna jer remeti pH ravnotežu u našem tijelu i povećava rizik od raka i uzrokuje mnoge bolesti. Promjenom pH ravnoteže u našem tijelu, veće su šanse za dobijanje raka. Dokazano je da stanice raka ne mogu živjeti u alkalnom okruženju!

Trebali bi u potpunosti izbjegavati namirnice koje sadrže puno šećera te ih isključiti iz svoje prehrane, jer ta vrsta hrane može biti razlog za rak. Naime, stanice raka napreduju zahvaljujući šećera.

Nasuprot tome, samo treba konzumirati hranu koja poboljšava vaše zdravlje u cjelini i sprečava razvoj raka i drugih hroničnih bolesti. Ove namirnice su povrće, voće i žitarice.
Jedan od načina na koje možete potaknuti svoje zdravlje i eliminirati rak najbrži je da se konzumirate sok napravljen od povrća. Vi ćete dobiti najbolje rezultate ako se uzme ovaj napitak ujutro prije doručka, na prazan želudac. U slučaju da već imate rak, trebali biste konzumirati ovaj sok tri puta dnevno prije jela na prazan želudac.

Ovaj sok ima nevjerojatne učinke, a vrlo je jednostavan za pripremu:

- pola čaše vode
- sok od jednog limuna
- puno špinata
- tri lista kelja

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke koristeći mikser i napravite jednoličnu smjesu. Trebali bi ga konzumirati odmah nakon što ste ga pripremili. Ovo je eliksir zdravlja, tako da uživajte!

Izvor: radiosarajevo/myhealthyadvices

Vaš komentar na članak: