16.11.2020 u 20:41 | Zdravlje | Komentara:

Recite zbogom diabetesu, tumoru i prekomjernoj težini uz pomoć smrznutog limuna! Evo kako ga koristiti…

Limun je mnogo zdrav. Bogat je vitaminom C koji ima antioksidansno dejstvo. Jača naš imunitet i ubija kancerogene ćelije. Trebate ga što više konzumirati, vidjet ćete kako ćete biti zdraviji.

smrznuti limun

Barem pijte limunadu. Umjesto da je sladite šećerom, stavite malo meda. Vidjet ćete kako je ukusno. Ima antiupalno dejstvo i spriječit će nastanak mnogih bolesti.

Kada birate limun, dobro se informišite da nije genetski modifikovan, već da je prirodan. Genetski modifikovana hrana je opasna po naše zdravlje i izaziva rak.

Limun nosi sljedeće ljekovitosti:

Jača imunitet, uništava loše bakterije, uništava kancerogene ćelije ( mnoga istraživanja su to pokazala), čisti organizam od toksina, potiče rad jetre i bubrega.

Limun možete i zamrznuti, pa ga odlediti po potrebi. Možete ga pomiješati sa đumbirom, medom, ali i koristiti kao lijek s bijelim lukom. Na taj način ćete ojačati svoj organizm i izliječiti se od raka.

Prirodni lijekovi su dosta učinkovitiji od hemoterapije koja osim što ubija loše, ubija i dobre ćelije, te slabi organizam. Prirodni lijekovi jačaju organizam.

Izvor: blicnews

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: