15.11.2015 u 19:53 | Featured, Zdravlje | Komentari

Napravite kod kuće: Izuzetno učinkovita prirodna maska za rast kose!

Žumanjak iz jaja je jako bogat izvor proteina i masti koji su izuzetno učinkovit sastojak ove prirodne maske koju možete veoma jednostavno napraviti sami kod kuće…

maska-za-rast-kose

Pored toga što je izuzetno djelotvorna kod suhe i oštećene kose, izuzetno je učinkovita za ponovni rast kose i održava je hidratiziranom. Ova maska također reguliše prekomjerno mašćenje kose i čini je mekšom. Žumanjak također obogaćuje kosu kalcijem i proteinima koji daju osjećaj meke kose i daju joj sjaj.

Med je vrlo koristan za rast kose, jer ima veliku količinu hranjivih tvari i vitamina E, K, C, B1, B2, i B6, a banane su velika pomoć u borbi protiv ispucalih dijelova. Jaja, banana, med i pivo su jako korisni za zdravlje vaše kose.

Med i pivo su vrlo korisni za ponovni rast kose. Med ima veliku količinu hranjivih tvari i vitamina E, K, C, B1, B2 i B6. Tamno pivo sadrži šećer, hmelj, kvasac i vitamine B-grupe u velikim količinama, mikronutrijenata kao što su željezo, kalij, magnezij, fosfor, bakar, koji su izvanredni za jačanje i rast kose.

Sastojci:

– 1 banana
– 1 jaje (samo žumanjak)
– 1 žlica meda
– 1 čaša tamnog piva

Upute:

– Stavite sve sastojke u blenderu i napraviti masku.
– Nanesite je na kosu, omotajte i držite 1-2 sata.
– Nakon toga operite kosu kao i obično.
– Preporučuje se da se ova maska ​​za rast kose treba primijeniti jednom tjedno.

Izvor: narodnilijek

Vaš komentar na članak: