21.12.2016 u 8:50 | Recepti, Zdravlje | Komentari

PRVI U SVIJETU PATENTIRANI PRIRODNI LIJEK RUSKOG TRAVARA OD KORE NARA: U POTPUNOSTI IZLIJEČITE…

Ovim lijekom je svojevremeno iscjeljivao još sam Hipokrat…

sipak-nar

  1. Dizenterija, dijareja (i ostali stomačni virusi), upala slijepog crijeva nestaju za 5 sati.
  2. Salmoneloza – za 5 sati.
  3. Čir na želucu – za 7 dana.
  4. Disbakterioza creva – za 7 dana.

Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Nevjerovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crijevnih poremećaja. Prava hitna pomoć bez lijekova, piše “Uspešna žena“…

U decembru 1999. g. u ruskom listu “Ruski vesnik” (v 50-51 (444-445) objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za izliječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – preparatom od suhih kora nara za 5 sati.

Patentiranju lijeka (1996. g) prethodila je obavezna provjera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije “in vitro”. Slijedi članak iz gorepomenutih novina preveden sa ruskog jezika.

Loading...

Čudodejstvujući recept ruskog iscjelitelja G.I. Glubokog:

“Sa moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svijetu, koji efikasno inhibira svi patogene bakterije u cijelom gastrointestinalnom traktu čovjeka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme preparata suhih kora nara i njegovu primjenu.”

Priprema preparata od suhih kora nara:

Kako u potpunosti izliječiti dijareju i salmonelozu za 5 sati

Odnos suhih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šolja sa preparatom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema preparata od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primjena – za svaku bolest je drugačija.

Za izliječenje za 5 sati od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog crijeva) preparat konzumirati na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje (čaše) preparata. Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako nakon 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proliva (ili zatvora) više neće biti.

Ako nakon 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje preparata. Proces liječenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izliječenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza crijeva, konzumirati preparat suhih kora nara na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, preparat početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) preparata u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti preparat svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izliječenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izliječenja čira želuca, to možete učiniti nakon napravljene pauze od 7 dana nakon prvog tretmana liječenja.

Zapamtite:

U procesu liječenja – preparat se ne cijedi. Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol. Odnos kore nara i ključale vode je 1:20. Ovo je važno!

Suština liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave, i čovjeku neophodne.

O jedinstvenim svojstvima suhih kora nara znao je još Hipokrat prije 2500 godina. Uspješno je primjenjivao preparat za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim preparatom je liječio ubojne i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj preparat. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane“.

G.I. Gluboki. (Clanak iz lista “Ruski Vesnik” (“Русский Весник”)).

Veoma je važno pridržavati se razmjere sastojaka: Odnos kore nara i ključale vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: