16.02.2015 u 11:27 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Prirodni lijek za povišen šećer u krvi

Povišen šećer u krvi – Kada su rezultati razočaravajući, vaš liječnik će vas pitati želite li pokrenuti inzulinsku terapiju, ili ćete Vi pokušati prirodnu dijetu za smanjenje razine šećera u krvi.

prirodni-lijek-za-secer-e1401041443128

Mnogi su se uspjeli izliječiti i održati normalnu razinu šećera u krvi, koristeći ovaj prirodni lijek.

Sastojci:

– Hren korijen, srednje veličine ( oko 20 cm dug, širok 2 cm )
– Jedan češanj češnjaka
– 2 piva (ukupna količina 1l.)
– 2 dl. Jabučnog octa

Priprema:

Operite hren korijen nekoliko puta. Ostavite da odstoji 15-20 minuta u vodi u kojoj ste dodali šalicu jabučnog octa. Nemojte ga guliti, nasjeckajte sitno ili samljite. Zajedno sa sitno sjeckanim češnjakom stavite ih u veću staklenu posudu i prelijte pivom. Zatvorite staklenku i spremiti ga na 10-tak dana na tamnom i hladnom mjestu (NE u hladnjak). Zatim ga možete početi konzumirati na sljedeći način:

Konzumiranje:

– Prva dva dana, dvije žličice tri puta dnevno.
– Nadalje koristiti jednu žlicu tri putadnevno.
– Liječenje traje jedan mjesec.

Pored ovoga , trebali biste piti 150 ml vode zobene kaše, 4 puta dnevno, pravilno raspoređenim vremenskim rasponima. Evo kako je pripremiti: 50 g. zobenog brašna kuhati na laganoj vatri 15 minuta, zatim ostavite da odstoji 1 sat. Nakon toga procijedite vodu kroz gazu, i vaš napitak je spreman za konzumaciju. Bilo bi dobro da sa ovim napitkom počnete i ranije, obzirom da lijek sa pivom trebate čekati 10-tak dana.

Izvor: narodnilijek

Vaš komentar na članak: