20.10.2016 u 8:48 | Recepti, Zdravlje | Komentari

FARMACEUTI BEZUSPJEŠNO POKUŠAVAJU PRIKRITI: Čovjek izliječio RAK PLUĆA koristeći OVO!

Kombinacija ulja kanabisa i hemoterapija izliječila je ovog čovjeka od “neizlječivog” raka pluća. Sada on pokušava pomoći drugima da se izliječe…

covjek-izlijecio-rak-pluca

Ne tako davno, 50-godišnji muškarac iz Illinoisa je imao dijagnozu raka pluća. Liječnici su mu rekli da je ima oko godinu dana života, ali bi mogao odlučiti da se podvrgne hemoterapiji kako bi produžito svoj život. Mnogi ne znaju ali stopa preživljavanja od raka pluća je nevjerojatno mala. Za pacijenta u četvrtom stadiju vjerojatnost oporavka je 1%.

Svjesan njegovih izgleda protiv opake bolesti, Darren Miller odlučio je da dopuni svoje tretmane hemoterapije sa kanabisovim uljem. Jasno, nije samo želio produžiti svoj život, on je htio da ga spasi.

Nakon što je istraživao o prednostima ulja kanabisa i čitajući stotine priča drugih ljudi o ozdravljenju, Miller je bio uvjeren da je liječenje prava stvar za njega. Millerova je žena dala otkaz kako bi se mogli kvalificirati za medicinsku pomoć, te su se preselili u Kaliforniju, gdje je mogao okrenuti se kontroverznom liječenju legalno.

Sedam mjeseci kasnije, Darren je službeno izliječio se od raka i ima bolničke dokumente koji to dokazuju.

Nakon oporavka od ‘neizlječivog’ raka, Miller i njegova supruga preselili su natrag u Illinois. Sada vodi program sa kanabisom kako bi pomogao drugima koji se bore kao što je i on.

Izvor: zdravaahrana

Vaš komentar na članak: