12.10.2016 u 8:51 | Recepti, Zdravlje | Komentari

7 DANA PO JEDNA KAŠIKA: RADI ČUDA ZA VAŠ IMUNITET I SPAŠAVA SRCE! (RECEPT)

Potrebno je samo da uzimate jednu kašiku ovog lijeka svako jutro, 7 dana uzastopno i vaš organizam će doživjeti nevjerovatnu promjenu.

jedna-kasika

Riječ je o kombinaciji meda i bijelog luka, ovo su poznati sastojci u narodnoj medicini koji svojim moćnim svojstvima liječe mnoga oboljenja. Trebalo bi da postanu vaše svakodnevne namirnice, jer podižu imunitet iz mrtvih.

Sve što treba da uradite je: Isjeckajte 2-3 čehna bijelog luka i stavite ih u teglu sa medom. Ostavite smjesu da odstoji sve dok se ne sjedini.

Dovoljno će biti da uzimate jednu kašiku ovog lijeka svako jutro 7 dana uzastopno i vaš organizam će doživjeti nevjerovatnu promjenu! U nastavku ćemo vam navesti neke od pogodnosti korištenja ovog čudesnog lijeka:

Loading...

Podiže imunitet

Ova kombinacija pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važno ako se borite protiv neke bolesti, te kada želite da spriječite zarazu.

Štiti srce

Ova mješavina čisti krvne sudove od masti i time sprječava srčani udar.

Liječi upalu grla

Med i bijeli luk imaju izrazito visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.

Liječi suhi kašalj

Med i bijeli luk su fantastični u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suhi kašalj. Ova nevjerovatna kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Ovo isto važi i za sinuse.

Pomaže kod gljivičnih infekcija

Gljivice mogu da napadnu različite dijelove vašeg tijela, ali ova mješavina je prava antibakterijska bomba, koja djeluje i u ovom slučaju. Najbolje je koristiti preventivno, jer sprječavate mogućnost bilo kakve infekcije.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: