26.04.2018 u 11:31 | Zanimljivosti | Komentari

Ružičasti Mjesec: Koje promjene donosi puni Mjesec na kraju aprila?

Pun Mjesec u aprilu jedan je od najčarobnijih u godini. U 2018. pada u noći s 29. na 30. travnja u 16. stupnju Škorpiona.

mjesec

Vrijeme punog Mjeseca potiče nas na promjene, a kada je u znaku transformativnog Škorpiona, tada nas nadahnjuje da napravimo korjenite promjene u svojim životima. Puni Mjesec u travnju često se naziva i ružičasti Mjesec jer se smatra nositeljem ženske sreće te onime koji pokreće proljetnu energiju.

Škorpion predstavlja smrt, ponovno rođenje i bezuvjetnu ljubav. Na površini on je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpiona može napraviti značajne preokrete tamo gdje su potrebni. Upravo zato, puni Mjesec u Škorpionu može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Uoči punog Mjeseca počnite zamjećivati kakve vam misli dolaze, i što osjećate. Ovo bi trebalo biti vrijeme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u osamu i zaštitite se od svijeta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem mjeseca.

Loading...

Pod svjetlošću punog Mjeseca u Škorpionu dobit ćete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprječavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osjetite tu spoznaju, bit ćete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Morat ćete se naučiti suočiti sa strahovima i tjeskobama u svojem životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad prije. Nemojte se skrivati niti prikrivati svoje prave emocije lažnim osmjesima i glumljenom pozitivnošću.

Sjetite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Također, prisjetite se da postoji mnogo ljepote u procesu samotkrivanja.

Energija punog Mjeseca u Škorpionu probudit će mnoge, dotaknut će tamo gdje trebamo biti dotaknuti i potaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek trebamo postati i prema ljudima oko nas.

Puni Mjesec u Škorpionu osobito će pogoditi osobe rođene u znaku strijelca, blizanaca, vodenjaka, škorpiona i lava.

Izvor: zadovoljna

Vaš komentar na članak: