28.10.2017 u 19:26 | Zdravlje | Komentari

UPOZORENJE: Svakodnevno pijemo ovu vrstu vode, a u njoj su pronašli ovo…

Ovo je veoma bitno upozorenje, ukoliko želite da zaštitite svoje zdravlje na vrijeme. Naime, radi se o flaširanoj vodi koju možemo da uzmemo u svim radnjama.

parazit-1

Dosta ljudi je uvjereno kako je zdravije i bolje da uzimamo flaširanu vodu, nego da pijemo onu sa česme. Međutim, nekoliko istraživača se pozabavilo ovom temom, da bi otkrili potpuno drugačije stvari.

Nekoliko hiljada flaša vode su poslate na analizu, kada se utvrdilo da je svaka od njih zaražena i to veoma opasnom vrstom parazita.

Osobe koje su predhodno konzumirale tu vrstu vode , morale su odmah otići u kliniku na razne pretrage i analize, da bi ljekari utvrdili kakve posljedice je izazvalo prisustvo ovog parazita.

Loading...

parazit-2

Simptomi koji ukazuju na prisustvo parazita su:

- nadutost stomaka
- povraćanje
- groznica
- svrabež

Iako su proizvođači pokušavali da uklone svu nečistoću koja se nalazila u vodi, ipak im to nije uspjelo, pa su takvu vodu plasirali na tržište, i omogućili kupcima da dođu u dodir sa njom.

Od sada pokušavajte što više da izbjegavate ovu vodu, nego je mnogo bolje i korisnije da počnete piti zdravu izvorsku vodu, koja je obogaćena sa zdravim materijama.

Podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima, kako biste i njih upozorili!

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: