11.10.2017 u 6:42 | Zanimljivosti | Komentari

Ovo je 10 najčešćih razloga zbog kojih žena napušta muškarca! (Broj 2 niko ne oprašta)

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih žena napušta muškarca, jednostavno ne mogu da pređu preko toga i dolazi do kraja veze. Broj 2 nikako ne praštaju:

zena

Nedostatak povjerenja

Povjerenje je ključ uspješne veze, braka. Kakva vam je to veza ako ne vjerujete patneru i ako stalno strepite da će vas prevariti? To nije zdrava veza. Ukoliko žena nema povjerenja u vas, ona nema razloga da ostane s vama.

Ponižavanje

Loading...

Ukoliko muškarac ne želi da ima uz sebe ženu uspješniju od njega, često se dešava da želi da je ponizi kako bi je nadmašio. To ako radite, pozdravite se sa svojom ženom jer nijednoj normalnoj to neće biti prijatno.

Nedostatak pažnje

Ukoliko partner ne poklanja dovoljno pažnje svojoj partnerki, ona će izgubiit interesovanje. Niko ne govori da trebate kupovati skupe poklone, već trebate da je obradujete sa nekom sitnicom. Poklonite joj vrijeme, pažnju, lijepe trenutke.

Nezainteresovanost

Muškarac kada pokaže ženi da nije zainteresovan, samo će je odgurnuti od sebe. Ukoliko ne pokazujete zainteresovanost za svoju partnerku i njene želje, velika je mogućnost da će vas ostaviti.

Ignorisanje

Ignorisanje partnerke i slične stvari nisu nikako dobre. Zamislite kako bi vama bilo? Neće joj biti svejedno zato što je ne slušate kada vam nešto sva ushićena govori, neće joj biti svejedno kada se pravite kao da ne postoji. Zato će vas i ostaviti.

Ne znate šta želite

Svaka žena želi muškarca koji zna štaželi. Nijedna ne želi derište od muškarca koje bi sad bilo ozbiljno, a sad ne.

Nedostatak grljenja, ljubljenja

Da razjasnimo, žena ne želi uvijek seks , nekada želi da se s vama samo mazi. Ako stalno navaljujete na seks, otići će od vas.

Ne poštujete njenu porodicu ili prijatelje

Nijedna žena ne želi muškarca koji neće poštovati njene roditelje i ostale drage osobe u njenom žiovtu. Potrudite se da ih bolje upoznate.

Ne želite je upoznati sa svojima

Ukoliko ne želite da je upoznte sa svojom porodicom ili prijateljima, shvatit će to kao da ne mislite ozbiljno.

Ne planirate bitne stvari s njom

Ne razgovarate o budućnosti( a dugo ste zajedno), planirate događaje bez nje, naravno da će se naljutiti.

Izvor: megagiga.info

Vaš komentar na članak: