30.10.2018 u 19:47 | Zanimljivosti | Komentari

NAŠA GLUMICA NAKON DVIJE GODINE POBIJEDILA RAK DOJKE: ‘U liječenju mi je pomogla alternativna medicina’

Ankica tvrdi da su joj pomogli prirodni pripravci koji su joj vratili energiju i apetit te joj očistili organizam

doric

Ankica Dobrić s rakom dojke bori se već dvije godine. Sada se, kako kaže, osjeća odlično i zdravlje joj je dobro, a prošlog proljeća nakon niza kemoterapija vratila se na posao, piše Večernji list. Priznala je da joj je u liječenju pomogla alternativna medicina. “Kako sam, kao i većina ljudi, radila grešku i koristila sve i svašta, ne mogu reći što je baš dobro, a što je loše, ali sad sam se s vremenom fokusirala samo na određene stvari u koje vjerujem. Silan sam novac prije trošila na sve moguće pripravke, a onda sam to svela samo na njih nekoliko”, rekla je. Glumica kazališta Gavella liječila se ayurvedskim pripravcima koji se sastoje od kombinacija raznih biljaka.

“Koristim triphala guggulu, to je kura koju ću sada potrošiti te povremeno i graviolu. Uzimam i ulja koja su dobra, primjerice ulje konoplje. Pokušavam se hraniti zdravo, ali kolačima jednostavno ne mogu odoljeti, njih obožavam “, objasnila je Ankica.

Triphala guggulu pomaže u izbacivanju toksina iz tijela, dok graviola čisti orgnizam i ubija stanice raka. Glumica koristi i sodu bikarbonu, slatki pelin te probiotike. Kožu, koja joj je nakon kemoterapije postala jako suha, njeguje prirodnim samo prirodnim preparatima. Ankica je pomoć u liječenju potražila i kod iscjelitelja Zorana Bračike jer joj je kemoterapija iscrpila organizam pa nije mogla ni jesti. Tvrdi da joj se, nakon nekoliko odlazaka kod Bračike, vratio apetit, a dobila je i više energije.

Izvor: vecernji

Vaš komentar na članak: