11.11.2017 u 10:24 | Zanimljivosti | Komentara:

NAJMOĆNIJE žene horoskopa rađaju se u OVA 3 ZNAKA

Svaki znak ima svoje slabosti i prednosti, ali dame u ova tri horoskopska znaka su tako moćne da malo ko umije da se nosi sa njima!

zena-polovna

LAV

Ona je veoma jaka žena, koja se ne prepušta da je lako nose talasi sudbine. Njena vitalnost, volja i autoritet joj omogućavaju da uđe u kategoriju onih žena koje dominiraju, i koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. Voli akciju i kretanje. U to unosi svu snagu i energiju.

Teško joj je da ostane samo na jednom mjestu, da sanjari i ništa ne radi. Ne podnosi lenjost, čak ni kada se odmara. Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspjeha skoro po svaku cijenu. Predostrožna je i skoro ništa ne prepusta slučaju.

Ima suviše visoko mišljenje o sebi da bi mogla da se zadovolji samo sa trenutnim stanjem. U odnosu prema drugima poštuje izvesna pravila ponašanja. Suviše je otvorene prirode da bi mogla da podnosi lukavost i podmuklost.

Kada joj se nesto ne sviđa, to odmah direktno i pokazuje. “Mlaka” i nedefinisana osjećanja dovode je do očajanja. Njen karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani u osjećanjima. Zato ne trpi ljude koji sede na dvije stolice, koji su neodlučni, kolebljivi i licemjerni.

Njene male brige umije da prikaže velikim, da bi privukla pažnju drugih. Kod nje postoji još jedna kontradiktornost. Velikodušna je i sretna kad drugome može da učini neku radost. Međutim, ponekad je suviše egocentrična i egoista, te prije nego što pomisli na drugog, ona prvo misli na sebe. Možda najveća vrlina koju posjeduje, jeste vjernost.

Ponekad, iako je svjesna da joj je neko učinio nešto nažao, bira da „ostaje slijepa“ da ne bi bila razočarana. Ima čvrst karakter. Zato ne podnosi da neko na nju utiče.

Loading...

U odnosima sa ljudima ne trpi kaprice, prenemaganja, izvještačenost. Posto je tip strašnih žena, ona tačno može da odredi šta je privlači, a šta odbija kod nekog muškarca. Ona nekog ili voli, ili ga jednostavno prezire. Ako joj se neki muškarac sviđa, to mu otvoreno daje do znanja.

Ako voli, potpuno se predaje svojim osjećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osjećanja iskazuje bez suvišnih riječi. Ipak, umije da pravi razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osjećanja. Ne podnosi ništa nejasno i neodređeno u ljubavi. Iz strpljenja je izvode osobe koje jednog dana prema njoj pokazuju znake obožavanja, a već drugog izlive netrpeljivosti. Bilo bi pravo čudo kada bi se ona vezivala za takvu vrstu ljudi.

ŠKORPIJA

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i veoma strasne prirode. U životu ništa ne radi nevoljno ili napola. Ne voli neodlučnost. Kada se angažuje u nekoj akciji i poduhvatu, kada učestvuje u nekoj diskusiji, kada doživljava neku avanturu, uvijek ide do kraja. Ili, pak, ništa i ne preduzima.

Razočaranja i neuspjesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njeni prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće nevjerovatno tačni i precizni. Ne pravi taktičke ili psihološke greške. Ta sposobnost da nepogrješivo procjenjuje ljude ponekad je čini suviše sigurnom u sebe i svoje mišljenje.

Njena osjećanja su pravi uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju osjeća prema ljudima odmah se na njoj primjećuje. Rijetko može da sakrije svoje raspoloženje.

U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena, lišenih strasti. Kako su njene reakcije u životu nagle i neposredne, takve su i u ljubavi. Od prvih trenutaka poznanstva ona osjeti privlačnost prema nekom muškarcu.

Fizička ljubav za nju ima veliki značaj, pa prema tome i fizički šarm na početku igra veću ulogu od moralnih ili intelektualnih kvaliteta. Ona ne može da voli nekog, ako ga prvo ne želi. Njena strast i snaga kojom ona ključa svrstavaju je u red onih žena koje imaju moć zavođenja i sposobnost da privuku pažnju skoro svakog muskarca.

Mnoge žene rođene u znaku Škorpije, iako nisu istaknute ljepotice, fascinantno i magično djeluju na muškarce. Nedefinisani, čudni i zavodljivi šarm, koji pokreće vibracije u dubini njene ličnosti, ona umije dobro da iskoristi. Kad joj se neki muškarac dopada i kada je privlači, uspjeće da ga osvoji i „zarobi“ sa hiljadama nevidljivih detalja. U toj suptilnoj igri umije da koristi do savršenstva sve svoje vidljive i skrivene adute.

Ali, muškarac koga je ona izabrala neće odmah prodrijeti u tajne njene ličnosti. Ona će za njega dugo biti misteriozna osoba. A to će ujedno biti i jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi.

Spremna je da se preda do kraja, bez ustezanja i nesebično, ali i samo onome koga je ona odabrala. Njen izabranik postaje – centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode.

Voli akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za nju nije samo strast, nego i večna borba sa novim životnim izazovima. U životu podsvjesno želi da dominira ljudima, događajima ili stvarima. Ni njen izabranik to ne može izbjeći. Uvijek će želeti na neki način da mu nametnete svoju volju.

STRIJELAC

Njen karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi je vodi ka mirnom životu u kome ce naći sigurne i vjerne prijatelje, što će laskati njenoj taštini. Druga strana, njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smjela, nezavisna, želi da prekorači ustaljene barijere, upušta se u rizike da bi ostvarila neki ideal, neki njen plan, samo zato da bi pokazala ljudima koliko zaista vrijedi.

Ona je vrlo ambiciozna. Želi da se tako postavi u životu da sve bude podređeno njenim planovima, čije ce joj ostvarenje donijeti poštovanje drugih. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo da uveća njen ugled i prestiž. Ima istančano osjećanje za sve životne vrijednosti; ne zanemaruje ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u njenu korist.

Mnogo drži do aktivnog života i pravilnog poretka vrijednosti. Ne voli nikakvu zbrku i anarhiju. Za nju je život neprekidna borba i dokazivanje. Njen temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvijek gura napred. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može da shvati, mora uvijek da se iskaže. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama i nezavisna, ona voli da bude u društvu, da privuče simpatije drugih. Vrijeđaju je neprijateljski postupci.

Mržnju ne može podnijeti. Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna, ceni tačnost i korektnost. Ako drugi nisu kao ona, onda je revoltirana, buni se. Ne podnosi lako da joj neko komanduje, postavlja pravila ili uslove. Ponekad uobražava kako se u sve razume i da je „najpametnija“.

U ljubavi, prva želja joj je da sretne muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezire osrednje vrijednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava sa bilo kim. Ali, to ne znači da u jednom čovjeku trazi savršenstvo, jer svesna je da takav ne postoji. Potrebno je da on posjeduje takvu inteligenciju i takav šarm koji će dirniti u njeno samoljublje.

Za nju ljubav znači divljenje i zato njen izabranik mora biti čovjek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovjek slabe volje, koji će popustati njenim kapricima, nikako je neće učiniti sretnom. Ako u početku i bude podnosila takvog čovjeka, jednog dana će ipak, doći do eksplozije.

Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju svoja osjećanja. Bojažljivi dokazi ljubavi nisu joj potrebni. Čovjek njenog života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže.

Ako se oduševljava za sve ono što ona smatrate vrijednim, njegov će ugled porasti u njenim očima i ona će ga cijeniti i voljeti. Da li je ljubomorna? Ne mnogo.

Izvor: zena.blic.rs

Vaš komentar na članak: