05.05.2016 u 20:35 | Recepti | Komentari

PRIRODAN NAČIN ZA UKLANJANJE DLAKA SA LICA: Možda djeluje čudno, ali je realno pravo čudo

Postoji mnogo produkata koji tvrde da uklanjaju neželjene dlačice sa lica, ali su jako skupi, a oni koji nisu, nemaju nikakav efekat.

PHOTO:wikihow

PHOTO:wikihow

Ipak, nema potrebe da posjećujete skupe salone kako biste dobili najbolji tretman. Postoje neki laki produkti koje možete sami da napravite kako bi se riješili ovog problema na vašem licu, a rade kao najskuplje kreme!

Svi ovi prirodni recepti ne zahtijevaju dermatologa ili pincetu!

1. Prirodna integralna maska

Za ovu masku potrebna su samo 3 sastojka: kokosovo ulje, brašno i voda. Počnite sa laganom masažom kokosovim uljem. Polako dodajte vodu u brašno dok ne napravite pastu i stavite na lice, neka se osuši, zatim skinite i hidrirajte.

Loading...

2. Piling od ovsenih pahuljica

Izmješajte limun, med i ovsene pahuljice. Stavite preko cijelog lica, kružno trljajući oko 2 minuta. Ostavite masku na licu oko 15, 20 minuta, istrljajte i isperite vodom.

3. Maska od breskvi i meda

Napravite puder od 1/2 šolje suhih breskvi i pomješajte sa jednom kašičicom meda. Stavite mješavinu na lice i ostavite da se osuši 5-10 minuta. Istrljajte kružno i nastavite da trljate 20 minuta. Isperite toplom vodom i ponovite proces 4 puta nedeljno.

4. Čist med

Ovo je lako: samo stavite tanak sloj čistog meda na lice i ostavite ga nekih 30 minuta prije nego što ga isperete toplom vodom.

Isprobajte način koji vama najviše odgovara. Med je nekako najbolji izbor jer ostavlja vaše lice mekanim i glatkim.

Izvor: kurir

Vaš komentar na članak: