14.02.2016 u 8:31 | Ljepota | Komentari

Šampon ne koristim godinu dana, a kosa mi izgleda super

Kayleigh Conway iz Britanije odrekla se šampona i regeneratora, a nakon osam tjedana kosa joj je bila izuzetno masna, no nakon toga se popravila i sada je sjajnija, gušća i brže raste.

sampon-f

Kayleigh Conway (28) iz Velike Britanije kako kosu nije oprala šamponom i regeneratorom od prošlog ožujka, a umjesto toga koristi alternativne metode – poput sode bikarbone i jaja. Kaže kako joj kosa nikad nije izgledala ljepše te raste brže, gušća je te se puno više sjaji nego prije-

U svom blogu Blue Jeans White Tea zalaže se za povratak prirodnim metodama za uljepšavanje i održavanje higijene, a kaže kako joj ta životna promjena nije donijela samo olakšanje i ljepši izgled, već i značajnu uštedu novca.

Kalyeigh radi u marketingu jedne privatne tvrtke i često se sreće s klijentima pa joj je uredan izgled važan, a smatra kako su upravo marketing i reklame nametnuli ljudima ideju toga što trebaju kupovati i koristiti za ljepotu.

Osim šampona i regeneratora, više ne koristi ni sredstva za stiliziranje, poput fena, pegle ili figara. Prije ove metode nije imala osobitih problema s kosom, izuzev toga što ju je često ravnala i koristila regeneratore kaki ne bi bila jako oštećena, a to joj je mastilo vlasište.

Nakon osam tjedana nepranja šamponom i regeneratorom je imala krizu jer joj je kosa bila izrazito masna, no nakon toga je počela izgledati sve ljepše.

Koristila je kokosovo ulje i gel aloe vere za kosu, no otkriva kako joj je sada najdraža mješavina bijele gline za pranje kose.

Izvor: 24sata

Vaš komentar na članak: