11.05.2016 u 14:16 | Kako smršati, Recepti | Komentari

CIO SVIJET DRŽI OVU DIJETU: Za samo 30 dana, smršali su 5 kilograma, a ove fotke to DOKAZUJU! (FOTO)

Da li ste znali da možete da budete ponovo zadovoljni svojim izgledom za samo 30 dana? Ova dijeta je zaludela svJet, a osim što pomaže u skidanju kilograma, pomoću nje ćete da održite svoje zdravlje na zavidnom nivou.

gojaznost-620x350
Većina osoba koja pati od gojaznosti ima potrebu da proba različite metode mršavljenja samo da bi izgledala bolje. Ipak, nutricionisti stalno opominju da nije dovoljno samo da promjenite ishranu, već da treba da izmjenite cjelokupan stil života.

Ovih dana se na društvenim mrežama zavrtjela gomila informacija o dijeti “Whole 30″, pa ljudi međusobno razmjenjuju savjete, iskustva, objavljuju slike prije i poslije i zahvaljuju se autorki na “novom životu”.

Dijeta “Whole 30″ obuhvata redukciju ishrane, koja je predstavljena kao “stil zdravog razuma”. Poslije mjesec dana, trebalo bi da imate sljedeće rezultate: manje kilograma; manje masnih naslaga, a više mišića; gubitak celulita; poboljšana krvna slika; povećanje energije; bolje raspoloženje i koncentracija.

Sve što je potrebno je da promjenite svoje životne navike. Nemojte da unosite sljedeće: polugotova jela, prženu i pohovanu hranu, šećere i testo.

Loading...

Ovo su namirnice koje treba da jedete u narednih 30 dana.

Meso Kuhano; pečeno, krto. Bolje da jedete bijelo meso (piletina, ćuretina), nego crveno (junetina, teletina). Meso treba da bude najviše jedan obrok dnevno.

Riba Jedite sve vrste ribe. Najbolje bi bilo da bude masna riba (tunjevina, losos), ali ni sa jednom vrstom nećete pogrešiti. Riba može da se ubaci i u dva obroka dnevno, ako vam se tako sviđa.

Školjke i morske plodovi Treba da ih konzumirate zamrznute ili u salamuri. Jedan obrok dnevno, jednom nedeljno.

Povrće Unosite sve vrste povrća: presno, bareno, kuvano na pari. Povrće – uz svaki obrok, u neograničenim količinama.

Salate Sve vrste salata koje sami napravite i začinite maslinovim uljem, prirodnim začinima i limunom su poželjne u vašem jelovniku. Salate – uz svaki obrok u neograničenim količinama. Voće Jedite sve vrste voća, samo pre podne. Jedna porcija, svakog dana. Na primer, između doručka i ručka.

Ulja Maslinovo i od repice. Koristiti do dvije supene kašike dnevno.

Puter Parče debelo kao prst.

Orašasto voće Orašasto voće se jede presno ili suho pečeno (badem, lješnik, brazilski orah, pistaći, indijski orah). Najviše jedna šaka dnevno.

Jaja Ako jedete i žumanca, ograničite na dva cijela jaja dnevno. Ako jedete samo bjelanca, možete da jedete neograničeno. Kuhano ili pečeno na maslinovom ulju.

Mliječni proizvodi Umjereno. Obrano. Jedna šolja jogurta. Ili 150 gr mekog sira. Ili 100 ml mlijeka dnevno.

Ovsene pahuljice Jedite ih samo jednom dnevno, prije podne. Najviše 50 gr. Sa obranim mlijekom ili jogurtom.

Suvo voće Prirodno sušeno voće, ne kandirano. Najviše 1 puna šaka dnevno. Prije podne.

Prirodni zaslađivač

Zeleni čaj

Voda. Bar 2 litre dnevno.

Kafa. Kao takva, s kofeinom ili bez. Pogledajte rezultate:

mrsavljenje

Izvor: telegraf

Vaš komentar na članak: