27.07.2017 u 7:02 | Recepti, Zdravlje | Komentara:

Ako dodate OVO u sok od narandže dobit ćete prirodni lijek za izbacivanje NIKOTINA iz pluća!

Jeste li čuli za tzv. tartar kremu,tačnije puder koji se pokazao dobrim kod mnogih stvari. Može vam pomoći i da prestanete s pušenjem i izbacite nikotin iz organizma.

sok-pluca-nikotin

Duhan je štetan po naše zdravlje i stoga, ako pušite – prestanite jer vam škodi. Osim što škodi vama, škodi i osobama koje se nalaze u vašoj blizini, a da ne govorimo da vam zbog pušenja koža postaje siva, zubi žute i prije ćete dobiti bore.

Loše navike zamijenite dobrima i bićete sretniji. Ovdje ćemo vam navesti neke zdravstvene prednosti tartar kreme:

Loading...

Konzumacija pola male kašike ovog praha jednom dnevno u čaši vode i očistit ćete toksine i nikotin iz organizma. Konzumacijom na isti način ćete riješiti problem sa urinarnim infekcijama.

Može vam pomoći da regulišete pritsak i holesterol. Ipak, trebate se zdravo hraniti pored toga i smanjiti unos masti i soli jer velik unos povećava pritisak, začepljava krvne sudove i dovode do srčanog udara. Također. potrebno je da odete ljekaru i ne dozvolite da to preraste u ozbiljan problem.

Može vam pomoći i ako imate problem sa aknama. Konzumirajte na isti način kao što je gore navedeno. Ne preporučuje se nanošenje direktno na kožu.

Da poboljšate ukus , možete dodati par kapi soka od narandže. Konzumirajte mjesec dana i napravite pauzu, isto važi i za prethodne slučajeve.

Pogledajte video:

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: