06.04.2016 u 7:51 | Kako smršati | Komentari

BEZ LAŽI I PREVARE: Evo kako da izgubite salo sa stomaka za 28 dana sa samo 4 minuta plank vježbanja!

Ko ne želi da zablista sa velikim mišićima i divnim zategnutim tijelom? Ali koliko je nas uspješno u održavanju ravnih i zategnutih mišića? Da li ste jedna od milion osoba koja ima problema sa povećim stomakom? Želite li se osloboditi viška stomačnog sala? Šta treba da uradite kako biste u tome brzo uspjeli?

stomak

Zašto stomačna masnoća nije zdrava?

Imajući stomačnu mast pokazuje da imate višak kilograma. Kada ste gojazni najvjerovatnije patite od raznih smrtonosnih oboljenja. Stoga je od izuzetne važnosti da se oslobodite suvišnih kilograma i izgubite stomačnu mast.

Šta se dešava kada imate višak kilograma u vašem abdomenu?

Loading...

Izgledate neprivlačno. Dobijate rizik od srčanog udara, otkazivanjem bubrega, visokog krvnog pritiska, dijabetesa i osteoporoze.

U suštini kada niste u mogućnosti da izgubite neželjenu stomačnu masnoću, tijelo vam postaje domaćin neželjenim efektima koji mogu biti smrtonosni. Nemojte čekati! Počnite sa gubljenjem kalorija!

Da li je toliko teško izgubiti stomačnu mast?

Gubljenje masti možda zvuči lako i jednostavno, ali kada počnete sa vježbanjem shvatićete nivo težine i izazova sa kojim se susrećete. Stomak je oblast čije se masti teže oslobađate.

Ljudi se opredeljuju za strogu dijetu i prolaze kroz fizičke obuke i treninge, ali i dalje ne uspevaju da eliminišu višak masti, želeći savršeno tijelo.

Šta treba uraditi kako biste se oslobodili stomačne masti?

Treba da napravite plan dijete, kontrolišete ishranu krenete u teretanu kako biste što brže izgubili višak stomačne masti. Šta čekate? Krenite sad!

Vežbajte 4 minuta dnevno i izgubite stomačnu masnoću za mjesec dana

Da li se borite da izgubite stomačnu masnoću u predjelu stomaka? Da li ste isprobali nevjerovatnu vježbu koja zapravo može pomoći da dobijete ravne i zategnute mišiće u roku od mjesec dana? Zvuči zanimljivo, zar ne?

Često zbog našeg ubrzanog života zanemarujemo svoje zdravlje. Ne pratimo strogu dijetu i ne idemo redovno u teretanu i vodimo nezdrav život. Uprkos tome, možete izdvojiti četiri minuta svakog dana.

Kako bi bilo da isprobate plank vježbe?

Da li ste isprobali plank vežbe? Treba biti u plank poziciji od 20 do 25 sekundi i postepeno ga povećavati na 4 minuta ili čak i više, ako ste u mogućnosti.

Postoje naučni dokazi da ako pojedinac može da odradi vježbe od 4 minuta na dnevnoj bazi, može se riješiti neželjene masti u roku od mjesec dana.

Šta znate o plank vježbi?

Plank je takođe poznat kao abdominalni most ili hover. Ovo je u osnovi izometrijsko jezgro snage. U ovoj vježbi morate biti u položaju u maksimalnom mogućem roku. Cijela težina zavisi od laktova, podlaktica i prstiju.
Ako se možete prilagoditi ovom treningu, sigurno ćete primjetiti razliku u vašem tijelu. Uz to morate paziti na ishranu inače vam vježba neće biti uspješna. Budite redovni. 4 minuta nije uopšte težak zadatak.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: