03.08.2015 u 16:21 | Kako smršati | Komentari

10 Centimetara uži struk za samo 4 dana turbo dijeta limun i krastavac..(RECEPT)

Jeftin i ukusan napitak od lako dostupnih namirnica savršeno je dijetalno sredstvo koje će vam pomoći da skinete masne naslage sa stomaka

-sassy--voda-za-ravan-stomak_800x600

Ako razmišljate o velikoj pripremi za ljeto, idealno rješenje za vas ponudila je nutricionistkinja Sintija Sas, koja je osmislila dijetalni napitak pomoću koga se obim struka može smanjiti za čak 10 centimetara, što je proporcionalno gubitku od 3 kilograma, za samo 4 dana!

Kako bi vam ovaj „plan“ uspio, neophodno je da tokom četiri dana konzumiranja napitka izbjegavate slatkiše, grickalice, masnu i kaloričnu hranu, a okrenete se zdravijim namirnicama.

Sastojci:

- 2 l vode
- 1 krastavac
- 1 limun
- kašika đumbira u prahu
- 12 listića mente

Priprema:

Limun dobro operite, nemojte ga ljušti, isjecite na kolutiće i ubacite u 2 l vode. Krastavac oljuštite, isjecite na kolutove i dodajte u vodu, a zatim stavite i listiće mente i đumbir. Promješajte kašikom, poklopite i ostavite da odstoji u frižideru cijelu noć.

Čim ustanete počnite sa konzumiranjem moćne tečnosti, popijte sve, a uveče napravite novi za sutra. Da biste vidjeli rezultate, neophodno je da pijete ovaj napitak bar 4 dana i da ne pijete nijednu drugu tečnost.

Izvor: web-tribune

Vaš komentar na članak: