01.03.2015 u 9:00 | Featured, Zdravlje | Komentari

Riješite se kamena u bubregu za 10 dana

Mnogi ljudi pate od kamena u bubregu, neugodne i bolne boljke koja zna biti vrlo problematična i neugodna. Ipak, čini se da situacija može se ublažiti i riješiti, i to zahvaljujući narodnom lijeku koji rješava ovaj zdravstveni problem za svega 10 dana.

proso

U pitanju je recept za prirodni lijek koji se bazira na žitarici proso, koja se smatra čudesnom u liječenju bubrežnih kamenaca, ali i sprečavanju kamena u mokraći i urotraktu.
Efikasno čisti bubrege, eliminira pijesak i sluz, uklanja kamenje iz bubrega i mjehura i liječi cistitis.

Proso se inače smatra žitaricom koja ima mnoga ljekovita dejstva i veliku hranjivu vrijednost, a ukoliko imate problema s bubrezima, evo jednog recepta ruske narodne medicine koji može vas izliječi u potpunosti.

Sastojci i priprema:

Uveče 0,200 grama prosa isperite u toploj vodi. Naspite proso u teglu od 3 litre iprelijte 2/3 tegle vrućom prokuhanom vodom. Poklopite, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći. Ujutro ćete primijetiti bijelu mutnu tekućinu u tegli. Upravo je to vaš lijek.

Izlijte tu tekućinu iz tegle u drugu posudu. Pijte tijekom dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite. Proso nemojte bacati. Skuhajte zdravu kašu (1 čaša prosa 0,3 čaše vode, kuha se 15 minuta) i pojedite je za doručak.

Navečer pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku i radite to svako veče u narednih 10 do 15 dana. Nakon ovog vremenskog razdoblja kamen će se rastopiti i izaći će zajedno s urinom, a bubrezi će biti očišćeni od pijeska, sluzi i kamenja. Istovremeno, upala će biti eliminirana, a tkivo bubrega i organa urinarnog trakta obnovljeno.

Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa i možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju prehranu doprinećete zdravlju svojih bubrega, pa nije naodmet da se poslužite ovim receptom čak i ako ne patite od kamena, čisto zarad prevencije.

Izvor: telegraf

Vaš komentar na članak: