19.08.2016 u 8:55 | Featured, Zdravlje | Komentari

ZAVJERA PROTIV ŽIVOTA: Sunce liječi! Rak kože izazivaju kreme za sunčanje!

Pitate se zašto primjerice Bijela kuća ima svoj organski vrt a ne kupuje u centrima neživu hranu za ‘ostale’? Pitate se zašto se Bill Gates ne cijepi? Zašto elita ne leži na Suncu cijeli dan upijajući u sebe jeftine kreme? Zašto Steve Jobs svojoj djeci nije dozvolio tablet? Zato što svijet koji kreiraju za ljude i za mase nije svijet koji žele za svoje obitelji. I tu je ključ stvari.

sunce

Sunce zaista liječi, to zna svaki čovjek. No druga je stvar što se ljudi ‘novog’ doba satima prže na Suncu iako čovjek za takvo izlaganje Suncu nikada nije predviđen. Umjerenost je ključ svega, pa i sunčanja. No, unatoč tome masovni mediji rade jednu posebnu kampanju protiv sunca koja je svake godine u ljeto posebno izražena. Tvrdi se da Sunce uzrokuje rak kao i da su kreme za sunčanje spas od tog strašnog raka. No, to je zabluda ili još bolje jedna velika laž! Sunce je ljekovito i zdravo, kada se umjerno izlažemo njegovoj svjetlosti. Sunce je neophodno za razvoj bilo kakvog oblika života na Zemlji, pa tako i onog ljudskog. A kreme za sunčanje? E pa one, uzrokuju rak!

Naime, unatoč uvriježenom mišljenju da ako se namažemo kremom za sunčenje faktorom 50 i legnemo na sunce, doslovno pržiti se, ta krema neće spriječiti nikakav rak kože, već naprotiv, ona će ubrzati njegovo stvaranje i izazvati ga. Kreme za sunčanje apsorbiraju se u krv i povezane su s toksičnim učincima. Neke kreme oslobađaju štetne slobodne radikale pri izloženosti suncu, dok neke djeluju poput estrogena i tako remete hormonalni sustav. Neke su povezane s alergijama, a neke su kancerogene pa izazivaju rak.
Činjenica je da je 84 posto preparata za sunčanje štetno po ljudski život. Istraživanje koje je to dokazalo napravila je EWG, jedna od najvećih neprofitnih organizacija u SAD-u.
Dakle, što više koristite preparate za sunčanje, veća je mogućnost oboljenja od raka, samim time što kreme u sebi sadžavaju kancerogena svojstva, ali i zato što kožu štite od prijeko potrebnog stvaranja vitamina D bez kojeg ljudski organizam slabi. Vitamin D jedini je pravi borac protiv raka. Kremama sprječavate njegov razvitak i tako postajete podložni toj smrtonosnoj bolesti.

Također, prema istraživanju provedenom na Sveučilištu znanosti i tehnologije u Missouriju, jedan od glavnih spojeva u kremama za sunčanje, cinkov oksid, postaje kancerogen kada se izloži suncu – što se dogodi svaki putsvaki put kada koristimo kremu za sunčanje, piše PhysOrg.

Izložen suncu, cinkov oksid započinje kemijsku reakciju koja može otpustiti nestabilne molekule znane kao slobodni radikali, koje mogu oštetiti ljudske stanice ili DNK u stanicama. Također, što je duže izložen suncu, to je veća potencijalna štetnost.

‘Cinkov oksid može generirati slobodne radikale kada ga se izloži ultraljubičastom zračenju, i radikali mogu ubijati zdrave stanice, rekao je dr. Yinfa Ma, profesor kemije na Sveučilištu u Missouriju koje je provelo ovo istraživanje.

FDA ili američka agencija za hranu i lijekove godinama nije učinila ništa po pitanju kancerogenih proizvoda na tržištu koji su tako otrovni rasprostranjeni po svijetu. Jedno je sigurno! Kreme za sunčanje samo su jedna sklopka u mreži koja čini zavjeru protiv čovječanstva! Malo kancerogenih tvari kroz kremu, izbjegavanje sunčevih svjetlosti, samim time i spreječavanje stvaranja vitamina D, malo kancerogenih tvari kroz hranu, malo kroz vodu, malo kroz cjepiva, malo kroz zrak i dobijete – oboljelo čovječanstvo, baš onakvo kakvo ‘eliti’ treba kao podobno.

Zbog toga, budite oprezni! Postoje i prirodne tvari za sunčanje!

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: