31.08.2017 u 12:03 | Featured, Zanimljivosti | Komentari

SKRIVENI ZNAKOVI: Evo šta oblik vaših zuba otkriva o vašem karakteru

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si. Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali ponešto o njihovoj ličnosti. Samo im pogledajte sjekutiće kada nešto kažu ili se nasmiju!

oblik-zuba

Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste – što će vjerovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu. Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je na prijateljima i javite nam da li radi!

1. Četvrtasti sjekutići

cetvrtasti-sekutici-0

Loading...

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste vjerovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

2. Ovalni sjekutići

ovalni-sekutici-1

Ovaj oblik ukazuje na umjetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumijete osjećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vrijeme.

3. Trouglasti sjekutići

trouglasti-sekutici-2

Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

4. Pravougaoni sjekutići

pravougaoni-sekutici-3

Ako imate pravougaone sjekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske vještine i brzo donosite odluke. Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: