25.03.2016 u 18:22 | Featured | Komentari

OPREZ! POPULARNI DEZODORANS uzrokuje osip i opekline!

Brojni muškarci se žale na ovaj dezodorans. Naime, tvrde da su nakon korištenja tog dezodoransa dobili osip i opekline.

dezodorans-opekline

U medijima su se pojavile informacije prema kojima su se muškarci žalili na Old Spice: Pure Sport High Endurance dezodorans, zbog čijeg korištenja im je navodno oštećena koža. Libertyfirstnews.com piše kako se 23-godišnji student iz Alexandrije u Virginiji Rodney Colley jedno jutro probudio s nečim što se činilo poput pelenskog osipa ispod pazuha.

“Izašao sam ispod tuša u ponedjeljak ujutro i imao sam osjećaj da mi ruka gori. Pogledao sam u ogledalo i vidio sam kako mi je koža na tom dijelu natečena”, opisao je Rodney koji je smatra da je ozlijeđeni dio njegove kože rezultat upotrebe dezodoransa Old Spice: Pure Sport High Endurance kojeg je tih dana koristio po prvi put.

Proctor & Gamble: Old Spice je siguran za korištenje

I Mihhael Smith na YouTubeu je objavio video u kojem opisuje kako je nakon korištenja Old spicea zaradio opekline ispod pazuha. Riječ je o istom proizvodu. Mihhael poziva sve one koji su imali ista iskustva da se jave kako bi podnijeli tužbu protiv proizvođača, jednako kao i Colley.

Rodney tvrdi kako postoje i druge, brojne “žrtve” tog proizvoda, piše Georgiaworld.com.

Unatoč i brojnim prigovorima kupaca na njihovim službenim stranicama, iz tvrtke Proctor & Gamble poručuju kako ispituju Colleyeve optužbe, ali ističu da je deodorant bezopasan za korištenje.

Izvor: net.hr

Vaš komentar na članak: