29.11.2015 u 23:07 | Featured, Zdravlje | Komentari

Očistite svoja PLUĆA za samo 3 dana! (RECEPT)

Niko od nas nema vremena da primjeni komplikovane režime ishrane koji su neophodni za čišćenje organizma. Zato vam donosimo metod kako da očistite pluća za samo tri dana.

Rak-pluca-zdrava-hrana-voce-povrce-620x350

Mnogi ljudi nikad u životu nisu zapalili cigaretu i imaju problema s plućima, dok drugi puše po 30-40 godina i nemaju tih problema.

Izgleda da je sve individualno, ali cigarete vjerovatno doprinose lošem stanju pluća. Ovaj metod je stoga potrebniji pušačima, ali, bilo da ste pušač ili nepušač, sigurno će vam prijati da očistite pluća od toksina.

Evo kako da to uradite za samo tri dana.

Loading...

Dva dana prije ovog procesa trebalo bi da prestanete da konzumirate mliječne proizvode, a veče prije prvog dana režima, popijte šolju biljnog čaja prije spavanja.

To će pomoći da se vaša crijeva oslobode toksina, što je značajno zbog toga da pluća ne bi bila preopterećena tokom procesa detoksikacije.

Procedura:

Iscijedite dva limuna u 300 ml vode i popijte prije doručka. Popijte 300 ml soka od grejpfruta ili ananasa. Ovi sokovi sadrže prirodne antioksidanse koji su važni za zdravlje pluća.

Između doručka i ručka popijte 300 ml čistog soka od šargarepe. To će pomoći da se poveća baznost krvi.

Tokom ručka treba da popijete 400 ml soka bogatog kalijumom. Kalijum je ključni element za čišćenje pluća. Recept za ovaj sok slijedi u nastavku.

Recept:

U sokovniku iscijedite 350 g paškanata, 350 g zelene paprike, 200 g potočarke i 350 g krastavca. To bi trebalo da budu mjere za oko 400 ml soka.

Na kraju, pred spavanje treba da popijete 400 ml soka od brusnice.

Pored ovih sokova, treba da vodite računa i da vježbate tokom tih dana, da dovoljno spavate, a možete i da napravite toplu kupku barem 20 min dnevno, da pojačate detoksikaciju.

Ovaj režim je možda malo naporan, ali za samo tri dana postićićete neverovatne rezultate.

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: