13.02.2017 u 11:00 | Featured | Komentara:

Kako krvna grupa određuje ženski temperament

Već više od 25 vijekova, ljudi se bave pronalaženjem odgovora o ženskom temperamentu. Ovo interesovanje pervenstveno je povezano sa očiglednošću individualnih razlika među ljudima. Kada je riječ o temperamentu, često se podrazumijeva red psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energičnost dejstava, individualne osobine ponašanja.

temperament-zene-krvna-grupa

Postoji mnoštvo pristupa i metoda rješavanja ovog pitanja, piše uspesnazena.com! Japanci i Korejci se, recimo, pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta sa krvnom grupom čovjeka. A koja je vaša krvna grupa? Nemojte da se iznenadite ako se vaša, dole navedena karakteristika, ispostavi veoma preciznom.

Uzgred, u Japanu se i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

Temperament žene prema krvnoj grupi:

I (0) krvna grupa

Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima sa muškarcima veoma su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice ljepšeg pola pokušavaju u svemu kontrolisati svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo.

Loading...

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vrijedi napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama, i poznatim ličnostima dominiraju baš žene sa ovom krvnom grupom.

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju drugarski, gotovo prijateljski, a sopstvene ambicije ostvaruju preko supruga i djece.

II (A) krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Veoma često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i veoma disciplinovane. Prije svega, ove žene cijene urednost i komfor. Uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema.

Ali, pri svemu tome, nosioci ove krvne grupe veoma su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima veoma su stidljive.

Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti izigrane i povrijeđene. Kao supruge – su idealne. Žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu kontroliše i podržava, ali i zahtijeva mnogo od njih.

III (B) krvna grupa

Ove žene se odlikuju fleksibilnošću karaktera: one odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni da budu vođe, ni da budu potčinjene. Ali, umiju veoma dobro izvući korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.

Takve žene se odlično snalaze u društvu. Vole da flertuju. Ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola.

U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstva, sreću i vjernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima djeluju pomalo zahtijevno i nedodirljivo i s toga se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene porodici.

VI (AB) krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe – veoma su osjećajne i uravnotežene. Veoma su taktične, pristojne i poštene. Pri tome, ove dame veoma teško donose bilo kakve odluke: bukvalno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima one su veoma iskrene.

One obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema djeci, blage su, i nisu zahtjevne. Uspješno nalaze mjeru koliko mogu da budu drugari svojoj djeci.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: