22.11.2015 u 22:22 | Featured, Recepti, Zdravlje | Komentari

Ako NIKADA ne želite oboljeti od raka, ovo MORATE napraviti!

Viktoria Semjonova stručnjakinja je za prirodno liječenja. Sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje crijeva.

60779237-napitak-zeljezo-mrkva-brokula-popaj-620x408

Za ovaj recept bit će vam potrebni sljedeći sastojci:

- pola kilograma mrkve,
- pola kilograma cikle,
- šaka suhih marelica,
- šaka groždica
- žlica meda.

Bilo bi idealno kada bi svi sastojci bili iz organskog uzgoja.

Uzmite pola kilograma svježe mrkve i isto toliko sirove cikle. Povrće sitno nasjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte kipućom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća.

Zatim dodajte po jednu šaku sjeckanih suhih marelica i grožđica. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Odmah zatim skinite lonac s vatre. Kad se malo ohladi, dodajte u to jednu žlicu meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suhom mjestu. Nakon toga tekućinu dobro istisnite i procijedite. Tekućina ćete piti, a ostalo možete iskoristiti za kulinarske svrhe.

Ovo je količina za otprilike 2 dana kure. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno prije obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta neka traje mjesec dana. Nakon toga, crijeva su preporođena. Preostalu tekućinu čuvajte u hladnjaku. Ova tekućina korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Izvor: novi

Vaš komentar na članak: