09.09.2017 u 15:36 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Zalijepite komad ČEŠNJAKA na flaster: Rezultat će biti NEVJEROVATAN!

Češnjak je jedan od najučinkovitijih prirodnih lijekova. Osim osnovne funkcije koja zapravo predstavlja zaštitu od bakterija, gljivica i infekcija, postoji još jedna manje poznata ali i djelotvorna funkcija.

cesnjak-flaster

Ako stavite češnjak na flaster i stavite ga na kožu, upravo na mjestu gdje je bradavica, moći ćete liječiti taj dio kože. Potrebno je svakodnevno redovito mijenjati u trajanju od dva tjedna, kako bi se postigao željeni rezultat.

Usput, češnjak ima više od 400 aktivnih sastojaka, to je izvor vitamina A, B1, B2 i C, minerala, vlakana, aminokiseline, eterična ulja, biljna ulja, enzimi, željezo, jod, kalcij, kalij, sumpora, selena i fosfora.

U periodu kada vladaju gripe, češnjak će vas spasiti bolesti. Svakodnevno pojedite 2-3 režnja češnjaka. To će ojačati vaš imunitet te smanjiti mogućnost zaraze. Nekada su ljudi za vrijeme epidemija gripe uzimali nekoliko režnjeva češnjaka i ostavili ih u prostoru, jer češnjak djeluje na viruse i u zraku.

Nemojte izbjegavati njegovu konzumaciju i time užitak u dobrobitima jer postoje rješenja kako možete prekriti neugodan miris.

Izvor: lijekizprirode

Vaš komentar na članak: