03.05.2018 u 18:35 | Zdravlje | Komentari

Uništava 90% slučajeva RAKA DEBELOG CRIJEVA u samo 48 sati! (Ima ga na ‘izvolite’)

Jeste li znali da je rak debelog crijeva jedan je od najčešćih vrsta raka, kod oba spola? Da, i to je stvarno šokantno, jer je to strašna bolest koja uzima milione života širom svijeta!

debelo-crijevo

Ali, ostat ćete šokirani kada saznate da je grupa istraživača otkrila da ovaj moćan sastojak može ubiti 93% stanica raka debelog crijeva – u samo dva dana! Da, znamo – to je stvarno nevjerojatno! A ime ove čudesne tekućine kokosovo ulje!Nedavna studija provedena od strane grupe istraživača na Adelaide Sveučilišta u Australiji, otkrila je da laurinska kiselina eliminiše gotovo 93% stanice raka debelog crijeva samo nakon 2 dana liječenja. Kokosovo ulje je puno laurinske kiseline – to je gotovo polovica sadržaja kokosovog ulja.

Dakle, ovim postupkom, laurinska kiselina smanjuje razinu glutationa u stanicama karcinoma vrlo učinkovito. Glutation u stanicama karcinoma koristi se kako bi ih zaštitio od oksidativnog stresa.

Kokosovo ulje je poznato po svojim ljekovitim svojstvima i koristi se od strane mnogih ljudi u svijetu već dugi niz godina. Različite studije su otkrile da je kokosovo ulje vrlo učinkovito u uklanjanju bakterija, raznih bolesti, parazita, gljivica i štetnih mikroorganizama.

Također, kokosovo ulje je vrlo korisno u promicanju dobre probave, pomaže zdravlju jetre, poboljšava zdravlje kože, smanjuje upalu i ubrzava zacjeljivanje rana.Kokosovo ulje je jedinstveno kada je u pitanju prisutnosti laurinske kiseline. Stručnjaci kažu da je laurinska kiselina specifična vrsta triglicerida koju je vrlo teško pronaći u drugim namirnicama.

Sve ove znanstvene studije ne znače da je kokosovo ulje prirodni lijek za rak, ali to je podsjetnik za sve naučnike u svijetu, koji rade u ovom području, da je Majka Priroda je dala mnoge načine i sredstva za borbu protiv bolesti. A mi svi bi trebali više ulagati u medicinska istraživanja tih prirodnih lijekova.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: sve-za-vas

Vaš komentar na članak: