04.10.2014 u 19:39 | Povrće, Zdravlje | Komentari

U sekundi popravite zdravstveno stanje: Ovaj napitak u trenu zaustavlja rak, ali i mnoge druge bolesti!

Zdrava vitaminska bomba priprema se od sastojaka koji su lako dostupni, a k tome su još i zdravi. Naime, za pripremu napitka treba vam jedna manja cikla, dvije mrkve te jedna jabuka. Napitak je to koji eliminira loše stanice u organizmu, a ujedno usporava njihov rast. Potrebno ga je konzumirati tri mjeseca, a zdravlje se popravlja istoga trena.

PHOTO:pixabay

PHOTO:pixabay

Pripremite napitak jednostavno i brzo. Za početak sve sastojke narežite na kriške, a pomoću sokovnika iscijedite sok iz svih. Ostavite sok na sat vremena u hladnjaku, ali imajte na umu da se preporučuje spremati ga u staklene čaše. Konzumirajte svoj zdravi sok pola sata prije doručka.

Ipak, bitan je i redoslijed spravljanja. Prvo se priprema sok od cikle koji je potrebno ohladiti u otovorenoj staklenoj posudi. Tako se eliminiraju neke štetne supstance cikle koje bi vam mogle stvoriti mučninu ili vrtoglavicu.

Za što čudesni napitak može koristiti? Preventiva je razvoju stanica raka, sprječava oboljenja jetre i bubrega, a pomoć je u liječenju čira. Ojačava imunološki sustav, eliminira toksine i poboljšava rad crijeva. Smanjuje menstrualne tegobe, snižava krvni tlak te poboljšava ten.

Izvor: dnevno.hr

Vaš komentar na članak: