08.11.2015 u 16:59 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Težak udarac farmaceutskoj industriji: Ova čudotvorna biljka Ircu je izliječila rak

Lišće mlade zelene pšenice jedna je od spektakularnih namirnica krcatih tvarima s povoljnih učinkom na organizam. To je zapravo mlada zelena pšenica ubrana prije razvitka zrna ( plodova ) i transformacije u stabljiku zlatnih klasova. Kao mlada biljka , pšenica sastavom više nalikuje zelenom lisnatom povrću nego žitaricama. Bere se kada je visoka oko 15 do 20 cm kako bi se optimalno iskoristili nutrijenti koji iz zrna prelaze u lišće. Potom se provodi ekstrakcija i sušenje te nastaje zeleni prah koji se može otopiti u vodi ili dodati raznovrsnim zdravim voćnim i povrtnim sokovima.

mlada pšenica

Kada su liječnici 74-godišnjem Ircu Dannyju McDonaldu obznanili da ima rak želuca i priopćili mu da ima još tri mjeseca života, odlučni Irac odlučio je ignorirati njihove savjete kako bi izbjegao kemoterapiju, on se odlučio za prehrambeni pristup na putu ka ozdravljenju. Četiri godine kasnije Danny se osjeća sjajno zahvaljujući soku mlade pšenice, hranjive guste superhrane s različitim dobrobitima za zdravstvo.

Danny je svoga stanja postao svjestan kada je jedan dan ulkus naprosto eksplodirao u njegovom trbuhu. Nakon što je prevezen u bolnicu s farme na kojoj živi, liječnici su se borili da suzbiju krvarenje, a pri tome su otkrili težak oblik raka želuca koji se širi po cijelom tijelu. No, umjesto zračenja i kemoterapije ovaj Irac zadao je veliki udarac farmaceutskoj industriji koja ulaže milijarde u otkrivanje rijeka protiv raka.

Nakon što je Irac odnio klasičnu metodu liječenja ljutiti liječnici njegovu odluku nazvali su suludom upozoravajući ga da će umrijeti u kratkom roku.

Rekao sam liječnicima da nisam bio spreman da se podvrgnem tijeku liječenja kojeg su mi predložene. Znao sam da će me ubiti. Oni su bili bijesni što sam došao do tog zaključka. Moj osobni liječnik me upozorio da ću biti mrtav u tri mjeseca ” , kaže Dannx.

Loading...

Dannyev izbor za korištenje pšenične trave kao tretmana za njegov rak se temeljio na brojnim iskustvima koje je čuo od prijatelja o čudesnom ljekovitom svojstvu PŠENIČNE TRAVE ( zelene pšenice ). Tijekom vremena, Danny je postajao sve više uvjeren da je pšenična trava sposobna za iscjeljivanje svih vrsta zdravstvenih problema, uključujući i rak. Tako je odlučio upotrijebiti svoje 60 – godišnje iskustvo uzgoja i poljoprivrede da uzgoji svoju pšeničnu travu.

Nisam znao što mogu očekivati​, ali sam bio odlučan ići dalje “, prisjeća se Danny. “ U roku od sedam dana osjećaj peckanja koji sam imao je nestao, počeo sam se osjećati puno bolje. Prestao sam uzimati tablete koje su mi bile propisane i od tada nisam uzeo niti jednu tabletu do dana današnjeg. Mjesec dana kasnije bol je potpuno nestala i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je djelovala . Napravio sam pravu odluku za odbijanje savjeta liječnika.” priča Irac.

Uz to što mu je pšenična trava pomogla pri izlječenju uspio je vratiti izgubljenu težinu, a sada se osjeća regenerirano.
Znam puno liječnka koji misle da pšenična trava nema kvalitete i sposobnosti za ubijanje raka, ali ja sam živi dokaz to nije istina i da ona funkcionira. I premda mnogi liječnici neće priznati javno, postupno vide uokolo prednosti pšenične trave. Ljudi me pitaju kako sam to učinio i mogu samo reći jednu riječ, pšenična trava, ” prepričava svoje iskustvo ovaj čovjek.
Mlade zelene travke žitarica koje se melju u prah, potom supervoće, klice, sjemenke i kineske gljive Travke žitarica koje se melju u prah hit su za sve moderne ljude kojima je potrebna dodatna snaga prirode.

Lišće mlade zelene pšenice jedna je od spektakularnih namirnica krcatih tvarima s povoljnih učinkom na organizam. To je zapravo mlada zelena pšenica ubrana prije razvitka zrna ( plodova ) i transformacije u stabljiku zlatnih klasova. Kao mlada biljka, pšenica sastavom više nalikuje zelenom lisnatom povrću nego žitaricama. Bere se kada je visoka oko 15 do 20 cm kako bi se optimalno iskoristili nutrijenti koji iz zrna prelaze u lišće. Potom se provodi ekstrakcija i sušenje te nastaje zeleni prah koji se može otopiti u vodi ili dodati raznovrsnim zdravim voćnim i povrtnim sokovima.

Zdravstvene karakteristike pšenice

Kada se uzgaja u organskim uvjetima, lišće mlade pšenice zadržava 82 od 92 minerala prisutnih u zemlji, a procjenjuje se da 1 žličica praha mlade pšenice ( 3g ) sadrži istu količinu nutrijenata kao i pola kilograma organski uzgojenog voća i povrća.
Lišće mlade pšenice obiluje nutrijentima od velike važnosti za zdravlje, sadrži vitamine, minerale, enzime, aminokiseline i velike količine klorofila – čak 70%. Znakovito je što klorofil ima vrlo sličnu strukturu kao hemoglobin – molekula koja ima ključnu ulogu u funkciji crvenih krvnih stanica, omogućavajući krvi da prenosi kisik u sve dijelove tijela . Zbog toga se za klorofil često kaže da predstavlja ” krv biljaka ” te se smatra da se velike količine klorofila prisutne u lišću mlade pšenice lako mogu apsorbirati u naš organizam i ” obnavljati krv”. Visok sadržaj klorofila u lišću mlade pšenice ujedno djeluje detoksicirajuće pročišćavajući jetru, stanice, tkiva i krv.

Snaga mlade pšenice: Procjenjuje se da 1 žličica praha mlade pšenice ( 3g ) sadrži istu količinu nutrijenata kao i pola kilograma organski uzgojenog voća i povrća.

Lišće mlade pšenice sadrži vitamin A, vitamin C, vitamine B kompleksa, vitamin E i K, te minerale koje nalazimo u tlu uključujući kalcij, magnezij, željezo, cink, kalij, fosfor i kobalt.
Odličan je izvor aminokiselina i enzima, a budući da sok lišća mlade pšenice nije termički obrađen ne dolazi do promjene njihove strukture uzrokovane toplinom.

Specifičan nutritivni sastav lišća mlade pšenice osigurava povoljno djelovanje na kožu, kosu i nokte. Zbog brojnih biljnih kemikalija koje sadrži smatra se da posjeduje antikarcinogeni i detoksikacijski učinak. Djeluje povoljno i na probavu, prevenciju bolesti srca i krvnih žila te općenito obogaćuje prehranu.

Posebno se preporučuje kod oslabljenog imuniteta, osobama izloženim povećanim psihičkim i fizičkim naporima, sportašima, nakon operacija iu vremenu oporavka od bolesti, dijabetičarima te kod neredovite i jednolične prehrane.
Mlada pšenica odlično se uklapa u strategiju očuvanja zdravlja na prirodan i ekološki održiv način u svrhu povećanja razine životne energije. Okus soka mlade pšenice u početku se može činiti neobičnim te se preporuča kombinirati pšenicu sa nekim drugim voćnim ili povrtnim sokom. Posebno se dobro slaže sa sokom od jabuke. Zbog intenzivnog okusa i visokog sadržaja nutrijenata, počinje se sa oko 3g dnevno ( jedna čajna žličica praha ), a zatim se postupno povećava količina do oko 6 g dnevno ( dvije čajne žličice praha ).

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: