24.04.2017 u 13:28 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Soda bikarbona i med, domaći lijek koji uništava čak i najopasnije bolesti!

Kako domaći lijek od sode bikarbone i javorov sirup ili meda može da vam pomogne u borbi protiv raka?

med-soda-bikarbona

Ćelije raka vole šećer i miješanje i grijanje sode bikarbone sa javorovim sirupom koji je bogat šećerom ili medom, vezuje to dvoje zajedno tako da javorov sirup cilja ćelije raka koje su “gladne šećera“ (koje konzumiraju 15 više glukoze nego normalne ćelije), i na taj način “podmuklo“ takođe unose i sodu bikarbonu u ćelije, kao da je javorov sirup “trojanski konj“.

Alkalnost sode bikarbode ili ubija mikrobe raka (ili ga vraća u njegovu hibernacijsku formu) unutar ćelija raka, tako da se ćelija vraća na normalu. Ona ima alkalizirajući efekat koji forsira brzu promjenu pH koja ubija ćelije.

Udarni talas alkaliteta pušta više kiseonika u ćelije raka nego što one mogu da podnesu. Ćelije raka se vrate ili eliminišu prije isporuke šećera koji može uzrokovati rast ćelija raka. Ovde je recept ovog nevjerovatnog domaćeg lijeka.

Loading...

Sastojci:

  • Soda bikarbona
  • Med ili javorov sirup

Uputstva:

Kombinujte 1 kašičicu sode bikarbone za svaku kašiku javorovog sirupa ili meda, jer su 3 kašičice jednake 1 kašiki, odnos koji se koristi je 1 dio sode bikarbone na 2 dijela javorovog sirupa ili meda. Na primjer, pomješajte 4 kašičice sode bikarbode sa 4 kašike javorovog sirupa ili meda. To bi trebalo da bude dovoljno za nedelju dana. Kada pomješate ova dva sastojka, kuvajte smjesu na laganoj vatri 5-10 minuta. Ne stavljajte ovu mješavinu u frižider.

Upotreba:

Uzmite 1 kašičicu ove mješavine 1-3 puta dnevno, maksimalno 1 do 2 mjeseca. Ne uzimajte ovu mješavinu neposredno prije obroka. Tokom ove terapije treba da promjenite ishranu. Potrebno je da smanjite unos mesa i totalno izbacite šećer i bijelo brašno.

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: