26.11.2015 u 8:18 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Samo čašica ovog izrazito ljekovitog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi! (RECEPT)

Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom preparatu kojeg je zaista lako pripremiti.

napitak

Lijek koji uklanja masnoću u krvi, a telu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršun koji se kuhaju 02:00-03:00 sata.

Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, dijelom zbog genetskih predispozicija, a dijelom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika.

Treba imati na umu da je normalna nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol / l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo efikasnim sredstvom rješavanja problema masnoće u krvi.

Loading...

Sastojci:

1 kg limuna
5 vezica peršuna
3 l vode
1 vrećica sode bikarbone

Priprema:

Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umiješana vrećica sode bikarbone.

Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršun sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće, a zatim isto uradite is limunom (s korom).

Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuhati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocijedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu.

Konzumiranje:

Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dvije nedelje. Rezultati zasigurno neće izostati.

Izvor: web-tribune.com

Vaš komentar na članak: