07.06.2016 u 11:21 | Zdravlje | Komentari

Evo kako da se oslobodite nakupljenog otrova iz vašeg organizma za samo 30 minuta!

Ne trošite pare na skupe i beskorisne preparate za detoksizaciju, OVA metoda će vas potpuno pročistiti i učini da se osjećate bolje nego ikada u životu!

stavise-ovo-je-poznata-kao-jedna-od-najsigurnijih-metoda-detoksikacije-stopala-primenjivanjem-3

Zašto se toksini nakupljaju u organizmu?

Ovi toksini akumuliraju se u tijelu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je učestalo jedenje prerađene hrane i zasićenih masti. Čak i kada izađete napolje, udišete vazduh iz zagađenog vazduha i toksini se akumuliraju u tijelu. Mogu se dodatno pojaviti ako se ne rade redovno vježbe.

Postoje različite vrste postupaka detoksikacije, kako domaćih, tako i električnih.

Štaviše, ovo je poznata kao jedna od najsigurnijih metoda detoksikacije stopala. Primjenjivanjem ove metode u svom životu možete postati zdraviji i očistiti ćete tijelo na prirodan način.

postoje-razlicite-vrste-postupaka-detoksikacije-kako-domacih-tako-i-elektricnih-2

Ove podloge za stopala dostupne su skoro u svim prodavnicama zdrave hrane i napravljeni su od drveta bambusa. Nastale su u Japanu i vrlo su lake za korišćenje. Najbolje je da ih koristite tako što ih nanesete na stopala prije spavanja i skinete ih ujutru kad ustanete. Ljudi koji ovo koriste osjećaju se manje iscrpljenim i imaju manje bolova u stopalima, kao i glavobolje.

ljudi-koji-ovo-koriste-osecaju-se-manje-iscrpljenim-i-imaju-manje-bolova-u-stopalima-kao-i-6
Kupke za stopala su takođe dobre za detoksikaciju, kako bi se uklonili toksini iz nogu. Ove kupke koriste pozitivne i negativne jone u vodi sa solju, putem električne metode. Ova jonska vrsta detoksikacije radi na princip jonizirajuće tople slane vode neizmjeničnim polaritetom. Vaše tijelo će da ukloni toksine kroz stopala.

na-slici-su-prikazane-boje-cestica-koje-moze-izbaciti-vase-telo-kroz-stopala-9
Na slici su prikazane boje čestica koje može izbaciti vaše tijelo kroz stopala.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: