10.12.2017 u 9:15 | Zdravlje | Komentari

Ruski monah otkrio naučniku prirodni lijek za sve bolesti: Medicina provjerila, i ostala u čudu!

21. je vijek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno, izmislili smo vještačku inteligenciju, putovali na Mjesec… Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a djeca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće? Postoji toliko ljekova, a mi suštinski sebi nismo uspjeli da pomognemo.

monah

Svjedoci smo i sve većeg broja nadri ljekara, koji će nam ponuditi alternativni način liječenja. Čini se da se i svijet produhovnio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primjenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život. Međutim, i dalje bolesti haraju svijetom i nanose nam toliko muka.

Došli smo do recepta za koji tvrde da može da sprečiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost. Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama.

Naime, izvor koji je želio da ostane anoniman, podijelio je s nama svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete.

Loading...

Riječ je o čovjeku koji je inžinjer, a živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. I naš izvor je odvojio vrijeme da posjeti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savjetima i receptima za zdrav život.
Nemojte prebrzo da sudite -ovo nije priča o duhovnom prosvjetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savjete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno provjerio. Riječ je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svjesni koliko su zapravo ljekovite.

Lista i recepti izgledaju ovako:

1) Soda bikarbona

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovdje se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva, odnosno, da ne sadrži aluminijum u sebi, tako da ju je najbolje kupiti u apoteci. Za početak nije loše krenuti s manjom dozom, s pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

2) Hidrogen peroksid 3%

Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro.

3) Zeleni čaj

Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svijetu, treba popiti svakog dana.

4) Bijeli luk

Iako ga mnogi ne vole i izbjegavaju zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba isjeckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbjegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umješati u čašu jogurta ili kiselog mlijeka. Rusi ga piju sa vodom.

5) Voda

O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovdje stavlja na sljedeći parametar – pH vrednost. Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze da ići do 8. Naime, baš takva pH vrijednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Izvor: putdozdravlja

Vaš komentar na članak: