19.05.2016 u 9:40 | Recepti, Zdravlje | Komentari

PRVO SE TOPE KILOGRAMI: Stavite ovo povrće u čašu vode i pratite promjene na tijelu!

Riječ je o vrlo jednostavnom detoksikacijskom napitku, osobito omiljenom tijekom ljetnih mjeseci kada je sezona krastavaca u punom jeku.

voda-krastavci-krastavac

Krastavci su prema mnogim istraživanjima veliki borci protiv raka, apsolutni su predvodnik kada je u pitanju zdravlje kože, a važni su i za budnost i jasnoću uma. Osim toga, obiluju mineralima, sjajan su diuretik koji uklanja i toksine iz tijela velikom brzinom. Zbog visokog postotka magnazija, vlakana i kalija krastavci su od velike pomoći u liječenju onih ljudi koji boluju od dijabetesa, ali služe i kao odlična prevencija artritisu i upali zglobova.

Stavite li u dvije litre vode očišćen i usitnjeni krastavac s korom (ako je domaći) i pijete taj napitak po čašu dvaput dnevno, na svojem ćete tijelu zapaziti zanimljive promjene. Očistit će vam se koža, ojačati kosa i kosti, a uz redovito primjenu svakako ćete primijetiti i promjene na kilaži jer će ova kombinacija brže topiti naslagane masnoće u tijelu.

S obzirom na to da sadržava mnogo vlakana i vode, ovaj će napitak istjerati puno toksina iz tijela. Riječ je o vrlo jednostavnom detoksikacijskom napitku, osobito omiljenom tijekom ljetnih mjeseci kada je sezona krastavaca u punom jeku, a prepoznali su je i poznati iz svijeta modelinga jer lako sagorijeva suvišne masnoće.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: