20.02.2017 u 12:33 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Prirodni lijek koji zaustavlja E. Coli i ubija druge štetne bakterije!

Prirodno je najbolji odabir

ruzmarin-pixabay

Escherichia coli bakterija je koja se prirodno nalazi u debelom crijevu gdje je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija. Međutim, kada se pojavi drugdje u organizmu, može prouzročiti ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mjehura i sličnih teškoća koje, ne liječe li se pravilno, mogu postati dugotrajne i kronične te ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspijeva lako riješiti taj zdravstveni problem. Korištenjem niza antibiotika u tijelu se (osobito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne liječi li se Escherichia točnim antibiotikom, ljudskom tijelu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije.

Učinkovit lijek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje tijelo od udara antibiotika.

Sastojci:

– 1 l bijelog domaćeg vina (bez kemikalija i dodataka)
– 3 do 4 grančice ružmarina (po mogućnosti mladi izdanci)
– 10 češnja češnjaka

Postupak:

Bijeli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ružmarin. Neka sve odstoji u staklenoj boci deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, bocu spremite u hladnjak. Odrasli koriste jednu žlicu, a djeca jednu čajnu žličicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite stanku i odite na liječničku kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sustava. Ružmarin izvrsno djeluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka te kandide

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: