29.04.2016 u 11:33 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Pomoću aluminijske folije riješite se bolova u leđima

Bol u donjem dijelu leđa – lumbago i išijas (bol koji se širi od donjeg dijela leđa niz nogu) su možda dva najčešća oboljenja lumbalnog dijela. Postoje različiti farmaceutski i alternativni načini za ublažavanje bolova u leđima. U ovom članku je već bio opisan način liječenja aluminijskom folijom, koji se primjenjuje kod različitih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), rukama, nogama, koljenima, kukovima, svih zglobovima.

Aluminium_cooking_foil

Postoji još jedan jednostavan, ali podjednako učinkovit način za ublažavanje bolova u leđima kod lumbaga i išijasa, uz pomoć aluminijske folije, piše portal uspesnazena.com!

Evo što trebate učiniti:

Od aluminijske folije napravite sami oblog u vidu pojasa od 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu.

Prvi i posljednji sloj su folija.

Loading...

Svaki dan treba ležati na ovom pojasu 3-4 puta dnevno po 40 minuta (možete duže, ovisi o stupnju bola, ali ne više od 2 sata).

Kao rezultat toga – već nakon nekoliko dana, bolovi nestaju, smanjuje se napetost mišića, mišići se opuštaju, a poslije 10-15 dana napadi lumbaga i išijalgija nestaju bez traga.

Možete primijeniti i drugi način.

Isti oblog od folije drži se na tabanima, u istim vremenskim razmacima.

Sličan oblog od folije možete koristiti i za liječenje kašlja, ako ga držite na prsima, ili staviti na obraz kod zubobolje, ili na uho kod tih neugodnih bolova.

Kod akutnih stanja, koji su obično popraćeni gubitkom energije – srčani bolovi, groznice, depresivna stanja itd – možete foliju koristiti tako da se u potpunosti prekrijete i umotate se u nju. Bit ćete iznenađeni koliko se brzo vraća snaga, poboljšava raspoloženje i nestaju bolni napadi.

Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj točki, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To vrlo blagotvorno djeluje na oboljeli organ, s kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način liječenja odavno se prakticira od strane kineskih i ruskih iscjelitelja, a opisan je i u djelima psihoterapeuta Wilhelma Reicha, studenta S. Freuda.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: