20.08.2015 u 9:38 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Pogledajte kako pobijediti rak: 4 kašike dnevno i zdravi ste

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, kojim su na hiljade ljudi izliječeni od raka.

profesor-mermerski-702x336

To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlječenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

15 svježih, zdravih BIO limuna, 12 glavica svježeg bijelog luka, 1 kg domaćeg meda, 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica) i 400 g svježih oraha.

Loading...

Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocjediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procjediti kroz gazu.

U posjedu ostaviti ocjeđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema lijeka: Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmješati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodati med i duže mješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primena: Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlječenje od raka, očuvanje svježine tijela, mladosti i energije.

Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.

Izvor: nezavisne

Vaš komentar na članak: