22.01.2021 u 22:08 | Recepti, Zdravlje | Komentari

OVAJ TRIK JE SPASIO MNOGE: Odvikavanje od pušenja uz pomoć SODE BIKARBONE!

Svjesni ste da je pušenje štetno za vas i da je to navika koju ćete kad tad morati izbaciti iz života. Trik koji vam donosimo pomogao je mnogima da se napokon riješe pušenja, ništa vas ne košta isprobati!

non-smoking-2383236_1280

Postoje mnogi preparati za odvikavanje od pušenja, ali najzdravije je da ostavite cigarete prirodnim putem. Stručnjaci se slažu da je ovo najbolja metoda uz pomoć koje treba da ostavite pušenje, jer istovremeno doprinosi i drugim sferama vašeg zdravlja.

Ovaj jednostavni trik pomoći će vam da PRESTANETE da pušite, zauvijek! I to bez KRIZE da se riješite ove nezdrave navike.

Godinama se upoznajemo sa teškim posljedicama koje ovaj porok ostavlja na organizam zbog čega sve veći boroj pušača želi da prestane sa ovim i poboljšaju kvalitetu života.

Loading...

Većina pušača, koji žele da prestanu sa pušenjem, moraju da budu uporni da bi uspjeli. Proces odvikavanja može da bude dug i da zahtijeva veliki trud. Trik koji vam donosimo pomogao je mnogima da se napokon riješe pušenja, ništa vas ne košta isprobati!

Uzmite jednu jušnu žlicu sode bikarbone i uspite je u čašu vode. Promiješajte, tako da se soda sasvim rastopi.

Ovaj koktel pijte 2 puta dnevno prve sedmice, a ako već ne prestanete pušiti u prvoj sedmice – druge sedmice pijte ovaj koktel jednom dnevno.

Ili možete samo ispirati usta ovime svaki put kada osjetite potrebu da zapalite cigaretu.

Još radikalnije sredstvo je da namočite cigarete ovom otopinom. Vrlo brzo ćete izgubiti želju za pušenjem!

Izvor: ljepotaizdravlje

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: