28.04.2017 u 12:43 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Ovaj prirodni super antibiotik eliminiše infekcije bubrega i bešike već nakon prve primjene! (RECEPT)

Ukoliko želite da se otarasite infekcija urinarnog trakta prirodnim putem, dovoljno je da primjenite ovaj prirodni antibiotik koji pomaže već nakon prvog tretmana.

PRIRODA-ANTIBIOTIK

Svi koji su nekada imali urinarnu infekciju znaju koliko bolne i uporne one znaju biti. Međutim, postoji prirodni antibiotik koji vam može pomoći kod ovog problema. Najčešći izazivač ovih infekcija jeste bakterija ešerihija (Escherichia coli). U nekim slučajevima ona prođe sama od sebe, ali se uvijek preporučuje odlazak kod ljekara.

Recept za prirodni antibiotik:

  • 250 g korijena peršuna
  • 250 g kore od limuna
  • 250 g meda
  • 2 dl maslinovog ulja

Priprema:

Loading...

Nasjeckajte korijen od peršuna na veoma male komade i stavite u blender sa korom od limuna, medom i maslinovim uljem. Miksujte sastojke dok ne dobijete homogenu smješu. Čuvajte je u frižideru.

Primjena:

Uzimajte jednu kašiku antibiotika svakog jutra.

Napomena:

Vodite računa da je med organski i od pouzdanog dobavljača, ali i da limun nije prskan pesticidima. Ako ste kupili limun u supermarketu, stavite ga u vodu u kojoj ste prethodno rastvorili sodu bikarbonu kako biste uklonili pesticide i toksine. Korijen od peršuna takođe dobro operite prije upotrebe.

Savjet:

Tokom konzumiranja ovog antibiotika izbjegavajte unos kofeina i čokolade jer ovi sastojci mogu pomoći širenju bakterijske infekcije u urinarnom traktu.

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: