Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Budite u toku sa najboljim prirodnim lijekovima i pripravcima.

01.03.2017 u 14:20 | Recepti, Zdravlje | Komentara:

Od raka se može ozdraviti, tvrdi franjevački redovnik iz Brazila

Franjevački redovnik i učitelj, “otac” Romano Zago iz Brazila godinama je proučavao ljekovitu biljku alou te je osmislio poseban lijek za koji tvrdi da, između ostalog, prevenira i liječi rak. O tome je objavio i knjigu “Rak je izlječiv”.

aloa-vera-pixabay

Romano Zago službovao je u Brazilu među sirotinjom i tada je primjetio da se u narodu ljudi brzo i lako oporavljaju od raznih oboljenja koristeći različite vrste aloe. Nakon toga Romano se posvetio proučavanju ove biljke i 20 godina je proveo na tom poslu. Nastavio je to i preseljenjem u Betlehem, gdje i danas živi u poznim godinama (rođen je 1932. godine). Prema svjedočanstvima oca Romana i njegovih mnogobrojnih pacijenata, na ovaj način liječeni su tumori maternice, glasnica, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, mokraćnog mjehura, kostiju, leukemije.

Recept protiv raka od aloe aroborescens

Za recept se preporučuje aloa arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušaj pronaći ovu vrstu jer uspijeva i kod nas , čak i u posudama u kućama. Može poslužiti i aloe vera koja ima slična svojstva, ali malo slabija.

List ili listove težine 300 g operi, ukloni bodlje, isjeci na komadiće i ubaci u blender.
Dodaj pola kilograma meda i pet žlica jačeg alkoholnog pića koje služi za bolju apsorpciju na kapilarnom nivou prilikom konzumiranja.

Ako nikako ne konzumiraš alkohol, upotrijebi prirodni jabučni ocat u istom omjeru.

Smjesu blendaj 2 do 3 minute. Pohrani napitak u staklenu bocu i drži je isključivo u hladnjaku.

Konzumacija:
Uzimaj 1 do 2 žlice najmanje pola sata prije jela tri puta na dan. Prije upotrebe bocu dobro promućkaj. Na početku uzimaj 1 žlicu tri puta na dan, a poslije možeš povećati dozu na dvije. Smjesa u receptu dovoljna je za 10 do 12 dana korištenja. popij sve. Nakon ove doze pravi se pauza od 10 dana te se tretman ponavlja po potrebi. Tretman se može koristiti zajedno s konvencionalnim medicinskim terapijama. pauza od 10 dana je zbog blage toksičnosti koju biljka posjeduje, iako je mnogi koriste i bez pauze.

Izvor: zdravakrava
loading...
Loading...

Vaš komentar na članak: