18.09.2015 u 21:48 | Zdravlje | Komentari

LIJEK STAR 5.000 GODINA: Očistite tijelo od OTROVA pomoću samo jednog sastojka!

Ovaj metod ljudi su primjenjivali za liječenje prije nekoliko milenijuma, a ako se očuvao do danas, onda mora da je efikasan. Saznajte o čemu je riječ.

PHOTO:flickr/U.S. Department of Agricult

PHOTO:flickr/U.S. Department of Agricult

Da li ste znali da organizam ima samo dva načina da se oslobodi otrova? Jedan je putem debelog crijeva, a drugi preko pljuvačnih žlijezda. Međutim, žlijezde je potrebno stimulisati.

Još prije pet hiljada godina, u ajurvedskim spisima, opisana je metoda mućkanja biljnog ulja u ustima. Ovaj drevni indijski recept, mnogo puta se pokazao kao veoma djelotvoran, tako da ima smisla posvetiti mu malo pažnje.

Kako mućkati ulje?

Treba napomenuti da vam je potrebno hladno cijeđeno ulje, suncekretovo, susamovo ili maslinovo, a terapija je veoma prosta. Jednostavno mućkajte ulje u ustima 15-20 minuta, a zatim ispljunite i isperite usta vodom ili čajem. Mućkanje bi trebalo primjenjivati ujutru, na prazan stomak u preventivne svrhe, a u terapijske tri puta dnevno, prije jela.

Kroz pljuvačne žlijezde, tokom mućkanja, proteče nekoliko litara krvi koja se tada oslobađa otrovnih materija.

Važno je ponoviti da ulje poslije mućkanja treba obavezno ispljunuti, jer je ono pokupilo sve toksine iz pljuvačke. Pošto se oslobodio toksina, organizam sam počinje efikasno da se bori protiv bolesti i na taj način može da se izliječi od mnogih bolesti, samo je potrebno vrijeme.

Za akutne bolesti taj period je oko nedelju dana, a za hronične od nekoliko mjeseci do godinu dana, uz redovnu terapiju mućkanjem. Poslije nekoliko dana mućkanja, bilo bi dobro i otići na neku masažu i na taj način pokrenuti toksine koji su nataloženi u mišićima.

Poslije dužeg vremena, kad se organizam navikne, možete skratite vreme mućkanja, ali ne ispod 10 minuta.

Izvor: kurir.rs

Vaš komentar na članak: