07.12.2016 u 20:04 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Kako zaustaviti srčani udar U TRENU s jednom namirnicm koju srčani bolesnici trebaju imati uz sebe

Tu je jedan sastojak koji ljudi nisu svjesni toga i iskreno to je toliko moćan sastojak da čak može spriječiti srčani udar. To je jedna vrsta čili paprike i njeno ime je Cayenne (kajanska). Nakon što ste saznali prednosti ove paprike, možda ćete otići do najbližeg dućana i kupiti par za svaki slučaj.

zastoj-srca-4

Ona je tajanstveno dobar i predmet za sprečavanje srčanog mnogih zdravstvenih stručnjaka diljem svijeta. Liječnici i iscjelitelji su fascinirani s ljekovitosti ove paprike. Jedan od njih je i dr Christopher koje ponosno kaže: “Hvala Bogu na ovoj crvenoj paprici. Ja nikada nisam izgubio bilo kojeg pacijenta koji umire od srčanog udara, a sve zahvaljujući ovoj paprici “.

Cayenne papar je vrlo lako za pronaći. Dovoljno je otići na lokalnim supermarketima i trgovinama zdrave hrane. Ako netko doživljava srčani udar, a ako je on u svijesti dati mu žličicu crvena paprika u čaši vode, ali ako je u nesvijesti treba se staviti nekoliko kapi pod jezikom.

Ima hemostatski učinak, zaustavlja krvarenje i povećava oporavak brže nakon srčanog udara. To je balansiranje cirkulacije u krvi i povećava broj otkucaja srca.

Cayenne paprika je jedan od najjačih prirodnih lijekova i doista čini čuda za srce. Kalcij, cink, selen i magnezij su jedan od 26 hranjivih tvari nalaze unutra. Doista je također bogata vitaminom C i A.

Izvor: pozivitno

Vaš komentar na članak: