31.05.2017 u 20:25 | Zdravlje | Komentari

Kada mi je dijagnosticiran RAK u 56. godini, sestra mi je preporučila OVAJ lijek. Podijelite ga sa svima

Mnogo puta smo u našim člancima stavili akcenat na značaj prirodnih lijekova, to nije bez razloga. Ako se informišete i raspitate, saznat ćete da su se mnogi ljudi izliječili prirodnim lijekovima i to u zadnjim fazama raka i ostalih ozbiljnih bolesti.

lijek

Hemoterapija ubija i loše, ali i dobre ćelije i još slabi naš organizam. Ključ izlječenja je u zdravoj ishrani, unosu vitamina i minerala pijenju Izbacite brzu hranu i neprirodne sokove iz upotrebe.

Konzumirajte prirodne sokove od borovnice, cvekle, narandže itd.. Smanjite unos masti, soli i šećera. Tako ćete ubiti ćelije raka.

Jedan od učinkovitih lijekova protiv raka jeste i graviola, osim što liječi rak, uspješna je u liječenju i ovih bolesti:

Loading...
  • Reguliše krvni pritisak i nivo šećera u krvi
  • Pomaže kod astme, dijabetesa i problema sa jetrom
  • Potiče cirkulaciju
  • Ubija parazite u organizmu

Evo kako da pripremite čaj od graviole:

Stavite litar vode da kuha, a pripremite 15 listova graviole, operite ih i ubacite u ključalu vodu. Zatim smanjite malo temperaturu i kuhajte pola sata. Nakon pola sata, procijedite i sačekajte da se ohladi. Konzumirajte 3 puta dnevno po šolju, naravno uz sve to se hranite zdravo.

Napomena: Pola sata prije i pola sata poslije konzumacije ovog lijeka, ne biste trebali ništa jesti. Graviolu ne smiju konzumirati trudnice, dojilje, osobe koje pate od Parkinsonove bolesti ili epilepsije.

Graviola je pokazala veliki potencijal u liječenju raka: znanstvena studija objavljena još u “Journal of Natural Products” 1996. godine pokazala je čak 10 000 puta jači učinak na stanice raka debelog crijeva, od kemoterapije Adriamycinom (Doxorubicinom).

Ohrabrujuće rezultate donose i novije studije iz 2011. (rak dojke) i 2012. godine (rak gušterače).

Graviola se zbog svojih antimikrobnih svojstava koristi kod širokog spektra bakterijskih i gljivičnih infekcija; te se u području narodne i alternativne medicine smatra učinkovitom kod raznih vrsta proljeva, reumatskih bolesti i edema. Znanstvena studija iz 2013. godine potvrđuje također i njena antikonvulzivna svojstva.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: